web analytics
Diverse

Cum să-l faci praf pe Hagi. Lăudându-l pe Gigi Becali

Nu mi-a fost de multă vreme scârbă mai mare. Nu credeam că e posibil așa ceva, dar se pare că metodele lui Becali de a ajunge la oameni sunt mult, mult mai complexe decât pot eu procesa în 2017. Mi-a arătat cineva un pasaj dintr-o emisiune în care Mihai Mironică, deși contrat cu argumente de moderator, a delirat live și l-a făcut zob pe Hagi, ridicându-l în slăvi pe Becali.

V-am scos pasajele interesante, e ireală discuția:

Mironică: Se vorbește foarte mult despre băgarea lui Becali peste echipă. Păi îl avem pe salvatorul fotbalului românesc, cel mai lăudat om din fotbalul românesc, ”Regilii”, care exact asta face. Adic de ce în cazul lui Hagi, patron care și-a făcut o jucărie… își pune jucătorii ăia unde vrea el. De ce la el e bine și la Becali e rău?

Intervine moderatorul, de bun simț, cu un capac: Problema nu e că se bagă Hagi, că Hagi știe fotbal. Problema e de ce se bagă Becali, care nu știe fotbal, peste Dică.

Mironică nu e interesat: Eu văd că Hagi face ce face Becali. Când Hagi făcea lucrurile acestea nu zicea nimeni nimic. Păi cum, nu vorbim despre principii? E doar vorba despre principii.

Moderatorul îi mai dă un pumn în gură: Păi acolo antrenorul chiar e antrenor, se pricepe, are diplomă.

Mironică e tot mai derutat: Nici nu este foarte sigur că Hagi se pricepe la fotbal. Pentru că Hagi a zis despre acest băiat care nu stă în ghete, Coman, că e cel puțin la fel de bun precum Mbappe. Acesta este Hagi, el ne-a zis asta, nu Becali!

Moderatorul îl ține în pumni: Hagi doar i-a crescut pe băieții ăștia!

Mironică își pierde cumpătul, se bâlbăie: Asta sunt niște falsuri! Benzar nu a venit la 13 ani, Nedelcu nu a venit la Academie. Sunt foarte mulți despre care se spune c-au fost crescuți de Hagi, dar ei au venit la 16 ani.

Moderatorul e cerebral și îi dă la ficat: Înseamnă că a făcut o selecție foarte bună.

Mironică își adună cuvintele: Să spunem că Hagi chiar s-ar pricepe incredibil la fotbal și nu ar exista gafele astea cu anumiți jucători. Dar la asta se reduce? Dacă unul se pricepe la fotbal poate să se bage peste tot în club? Alții fac la fel ca Becali, dar nu își asumă! Toți fac la fel, măcar Becali este onest!

Bravo, nea Gigi! Jur, nu sunt ironic! De astăzi Gigi Becali a câștigat respectul meu. Nu credeam, dar se pare că e abil, nu cred c-a fost ușor să își asigure fan-clubul condus de Mironică. Oricum, prestația moderatorului a fost exact așa cum trebuie să fie într-un astfel de caz.

13 comentarii

 • Boss, si tu te dai dupa cum bate vantul. Cred ca iti gasesc n articole pe site in care il faci praf pe Hagi, acum o dai ca si cum Hagi chiar ar fi un om corect si care se pricepe la fotbal si ii iei apararea lui Hagi. Sincer, mi-e scarba. Mironica si-a luat multe injuraturi si chiar un mar in cap de la Becali deci nu cred ca poate fi acuzat de vreo apropiere de Becali. Omul si-a spus parerea, problema e ca parerea lui, din punctul meu de vedere, una obiectiva, te deranjeaza.

 • In caz ca e nevoie de o explicatie pentru atitudinea lui mironica: are ciuda pe Hagi pt ca acesta nu a investit si nu s-a implicat la Farul, echipa de suflet a constanteanului mironica!

 • are dreptate mironica, cand “regele” blatului, era doar patron, taia si spanzura, pana dadea antrenori afr aiurea, inclusiv prieteni. apoi s-a pus pe el… stiu ca il pupi in fund pe hagi, dar sa fim corecti!

 • Wow…

  Foarte misto principiile lui Mironica. Mergand pe logica lui, nu e foarte sigur ca Michael Jordan stie baschet sau nici macar ca Valentino Ross stie sa mearga pe motor :))

 • Nu e maxim din ce poate.Cand Florin Tănase a semnat cu Steaua,acuala fcsb,Hagi era acuzat că îl păcălește pe Becali, că acest Tănase e un fotbalist mediocru care nu are ce căuta la Steaua,acum fcsb, și că Hagi îl păcălește.Acum,n-o fi acest Tănase vreun Neymar dar e un jucător de calitate,e tânăr,marja lui de creștere este destul de mare,iar la ultimele meciuri cu Tănase în teren a vorbit la superlativ despre el.Nu mai era o nulitate.

 • E incredibil unde s-a ajuns. E o rusine sincer. Să spui de Hagi că nu știe fotbal și să îl denigrezi doar ca să îl scoți curat pe Becali e inadmisibil.

  Am coleg turc, omul îl IUBEȘTE pe Hagi. Am rămas uimit când a început să vorbească despre el, câte lucruri știe și câtă patimă pune. Acolo, Hagi e respectat și iubit de unii turci mai mult decât legendele lor și decât fotbaliști turci. Omul se uită și la meciurile Viitorului, iar când Viitorul a ieșit campioană a avut o zi fantastică :)).

  Mâine o să îi traduc articolul ăsta, să vadă și el cum se poartă românii cu Hagi. Dacă un jurnalist turc ar scrie așa ceva despre Hagi ar fi linșat pe stradă. Bine, presa din Turcia nu prea mai scrie în ultimul timp, dar nah.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.