web analytics
Fotbal intern

Ce faci când ești în groapă? Îl arzi pe Boldrin!

Sunt șocat, dar teribil de amuzat de deciziile haotice de la FCSB, club care se îndreaptă către un sfrârșit tragic în mâinile finanțatorului Gigi Becali. Nu mi-a păsat deloc de fotbalul lu’ pește în perioada asta, pentru prima dată în ultimii mulți ani, dar am revenit și am văzut că profesioniștii din satul fără canalizare de lângă București l-au pus pe lista de plecări pe Fernando Boldrin. Și am râs, am crezut că e o glumă proastă a cuiva. Dar n-a fost.

Ca să înțelegeți, finanțatorul echipei fără nume, stadion, culori, stemă și palmares (!?!) a luat decizia să-l lase să plece pe Boldrin. Să-l forțeze să plece, mai bine zis. Sigur, la halul în care a arătat FCSB în prima parte a sezonului e greu să vorbești despre fotbaliști buni, însă chiar și așa Boldrin a fost cel mai bun dintre ei. Cel puțin asta arată cifrele, șase goluri și cinci pase de gol, de departe cel mai eficient fotbalist al FCSB-ului. Sigur, goluri din penalty, pase de gol din lovituri libere, n-are prea mare importanță. Ca să vă dați seama cum stă echipa aia, aflați că următorul golgheter al echipei este Nicolae Stanciu, fotbalist plecat de o mie cinci sute de ani la Anderlecht, care a înscris 4 goluri.

Incompetenții n-au fost în stare să îl depășească pe Stanciu, dar se grăbesc să îl dea afară pe unicul om care a făcut asta. Uluitor sau cum? Și mai tare e că prima mutare în contextul în care vine Alibec este eliminarea singurului om care știe să dribleze/paseze din echipa aia. Sigur, mai e Achim, dar pe Achim nu îl place soarilii și nu îl punem între titulari.

RIP!

Un comentariu

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.