web analytics
Opinie

Facebook înlocuiește fotografia de profil cu un video de profil. Cine profită

Nu știu ce moșmondeam pe telefon și am ajuns la anunțul ăsta. Nenii de la Facebook pregătesc lansarea opțiunii de a înlocui poza de profil cu un video. Ce înseamnă asta?

În primul rând cred că va însemna decesul a tot ceea ce înseamnă smartphone neperformant, pentru că o aplicație care și așa rupe telefoanele le va solicita și mai tare pentru rularea video-urilor. Mai înseamnă și consum mai mare de internet, dar asta nu e o problemă pentru românii obișnuiți cu zeci de giga de trafic inclus.

Dar sunt și lucruri bune. Companiile au astfel noi metode de a se promova, fără îndoială asta va da startul unei curse a inovațiilor în materie de videouri scurte care să capteze atenția. It should be fun!

facebook video profile

4 comentarii

  • Un prieten foarte bun imi spune chiar azi: abdic de la telefonul cu butoane, asta e, a trecut vremea lor, vreau telefon cu touch dar nu scump. Vreo idee de telefon care sa fie ieftin dar sa ruleze pe facebook? Din ce stiu eu, toti androizii au probleme. Pe apple ruleaza ca orice alta aplicatie – un pic de tranzitie + fade si efecte intre ecrane pacaleste frumos ochiul. Pe windows mobile!?

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.