web analytics
Fotbal intern

Ce face Hamroun pute, dar ce au făcut Enache și Aganovic a fost OK?

V-am mai spus părerea mea legată de Hamroun. Un muritor de foame de la nefamiliști din Galați, salvat de Steaua pe un salariu nejustificat de mare, care acum vrea să plece la arabi precum atâtea asistente TV din România. Și sigur, toți sunt liberi să plece la arabi, fiecare face ce vrea cu corpul lui, problema e că Hamroun a fost scos de pe conserve și napolitane vrac cu un contract pe care acum nu vrea să îl mai respecte. Iar dacă eram în locul lui Gigi Becali mă răzvăneam pe ei de 2-3 milioane de dolari și îl țineam boschetar până la finalul contractului, așa ca un mesaj pentru următorii țărănuși care au impresia că sunt la ei în Africa și că nu există contracte.

Dar Steaua este ultimul club din România care are voie să se plângă de un asemenea comportament din partea fotbaliștilor. Gigi Becali cu siguranță nu are voie pentru că el e individul care a profitat de manevrele astea dezgustătoare de-a lungul timpului. Ultimele exemple chiar în 2016, cu Enache și Aganovic. Ce i-a făcut Enache Astrei e exact ce face Hamroun acum Stelei, iar ăștia de la Steaua nu știau cum să fie mai complici. Îl aduceau penibil pe la meciuri deși fotbalistul era sub contract și era plătit de Astra. Apoi îl învățau prin impresarul care publică texte prin ziare să spună chestii pro-Steaua. Astra a cedat, n-a avut puterea să îl trimită pe Enache să facă agricultură.

Și mai recent a fost cazul Adnan Aganovic. Când Gigi Becali era călare pe TV și anunța că l-a luat pe Aganovic, croatul avea contract cu AEL Limassol. Încă un an de zile. Evident, fotbalistul a început să facă mofturi când conducerea clubului a transmit că nu îl lasă să plece fără o ofertă, iar după mai multe certuri de genul Enache-Astra oamenii ăia i-au făcut vânt.

Deci da, ce face Hamroun e o dovadă a faptului că e un necivilizat, dar Steaua e ultimul club care are voie să se plângă de un asemenea comportament pe care, prin Gigi Becali, l-a încurajat în ultimii ani. Și dacă tot avem pretenția, justificată, să respectăm contracte, hai să le respectăm și când e datoria noastră, nu doar a ”partenerilor” de contract. Apropo de contracte, Neșu și Goian și-or fi luat banii restanți? Că-s contracte, nu?

enache

Enache, ascunzându-se șobolănește de camerele TV la un meci al Stelei pe când era jucătorul Astrei

9 comentarii

 • Cum dracu sa joci cu Enache fundaș dreapta? Bai Reghe, tu nu-l vezi ca e lemn? Îl schimbăm din minutul 25, mai bine îl băgă pe Meme acolo, sunt convins că e mai fotbalist moldoveanul decât prostul asta de Enache

 • Cred ca te-a afectat oboseala dupa excursie.Una e sa iti doresti sa pleci, sa declari asta, cum a facut Varela, care dadea declaratii in sensul asta atat in presa de la noi, cat si in cea din Grecia, dar s-a antrenat pana in ultima clipa si alta e sa pleci de capul tau…Cu Aganovic era vorba de salariile restante, Becali, in stilul caracteristic il vroia moca, nu a putut si pana la urma a platit ce avea de luat omul de la ciprioti.Iar Enache a jucat pana in ultima clipa la Astra.Crezi ca Pogba nu face presiuni sa plece?Sau Bale cand era la Spurs si nu se intelegeau aia cu Real?Lucrurile astea se intampla frecvent, mai ales la sugestia impresarilor, dar totul are o limita…

  • Vezi primul link din text, nu te pripi. Aici e vorba doar despre karma, nu-i dau dreptate lui Hamroun.

 • Nu inteleg de ce compari situatie lui Enache cu cea a lui Hamrun,din cate imi aduc eu aminte Enache cu 2-3 zile inainte sa plece a jucat pentru Astra o partida oficiala din campionat,una este sa te duci si sa te plangi ca vrei sa fii transferat si alta este sa nu te mai prezinti la antrenamente si sa-ti abandonezi colegii!(+sa nu uitam de ce Enache a vrut sa plece de la Astra.Cate lunii avea restante la salarii?)

  • Situatia lui Enache a fost chiar mai grava decat a astuia. El intra in vestiarul Astrei, era platit de Astra, dar mergea la meciurile Stelei si dadea declaratii despre superioritatea si profesionalismul Stelei.

   Mai bine iti abandonezi colegii decat sa ii sabotezi.

   • Sabotezi?Enache a jucat pentru si a facut-o foarte bine in ciuda faptului ca voia sa plece!Nu inteleg cum tu poti sa consideri “imi fac meseria indifirent daca sunt fericit de conditia in care ma aflu” mai rau decat “nu-mi pasa de colegii mei,eu vreau sa plec acum indiferent de oferta”,apropo Gigi a spus clar ca daca primeste 3 milione Hamrun poate sa plece,de ce Bale cand voia sa plece de la Spurs nu a facut la fel si a asteptat ca clubul sa primeasca o ofera avantajoasa?

 • De ce să nu vorbim si de jucători cu situații diametral opuse, cum ar fi Tade, la Tade n-a mai fost contract? Sau jucătorii ce nu dau randament în turmă pot fi sicanati până când își bagă picioarele și pleacă? Mă bucură atitudinea lui Hamroun, bomboana pe colivă Stelei ar fi să le dea Sparta cu terenul în cap

   • Eu am citit tot, doar scoteam în evidență cazul Tade, care e mult mai asemănător ca actualul caz. În primul rând pentru că avea contract cu același club, însă a fost sicanat până când și-a băgat picioarele și a reziliat. De-a lungul timpului au fost multe cazuri de jucători de care Gigi și-a bătut joc, cam e timpul să se mai distreze câte unul si cu el.
    Acum câțiva ani era bătaia de joc cu trimisul la echipa a doua dacă intri în ultimele 6 luni de contract si nu mai vrei sa semnezi, parcă s-au mai potolit prostii cu asta.
    Prevăd o stea plângăcioasă, mizez pe un 2-1 pentru praghezi.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.