web analytics
Fotbal intern

FRF îl expune pe Maxim. Lecție gratis de social media

Băieții de la Federația Română de Fotbal au făcut o gafă destul de serioasă în social media. E ok, e doar 2016, social media nu e așa de importantă! Și pentru că mai au timp să învețe haide să le explicăm de ce nu e voie să pui vreodată pe internet poze precum cea de mai jos:

maxim

V-ați prins? Pentru că dacă ai pus jucătorul în ipostaza asta l-ai expus iremediabil miștourilor și caterincilor nesărate. Și poate pentru FRF e ok, că e un organism care prin tradiție nu a dat a fuck pe felul în care e privit, însă poate nu e ok pentru jucător. Tot n-ați înțeles? Nu mai puneți, fraților, fotbaliștii să țină afișe albe pe care scrieți vor urări banale. Pentru că mi-ați dat pix și foaie să vă iau la mișto. Cică nu ăla era mesajul lui Maxim, era unul dintre astea de mai jos:

frf eroare

Sunt un milion de alte metode prin care poți folosi imaginea unui jucător pentru promovarea paginii și pentru a transmite mesaje pe facebook. Ești FRF, sună-l pe Maxim pe 23 decembrie și spune-i să se filmeze spunând ”La mulți ani!”, nu truca o poză făcută cu 4 luni înainte. Deci niciodată poze albe, da?

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.