web analytics
Fotbal extern

Experiențele de pe Toumba de acum 8 ani. Cu furt de telefoane și sărit de garduri

V-am mai povestit cu Grecia de acum vreo 8 ani? Am mers într-un final de iarnă la un PAOK – Panathinaikos. Pe sistem low-cost, doar să văd meciul. Și au fost niște episoade tari.

1. Hotelul fantomă la care am dormit în Salonic m-a costat vreo 24 de milioane. Nu camera, ci valoarea de atunci a telefonului care mi-a fost furat de lângă cap, de lângă pernă, noaptea în timp ce dormeam. Era un Nokia e71, forță nucleară la vremea aia, și a fost furat pentru că ușa de la cameră se închidea… aproximativ. Am fost la poliție pe la 4 dimineață, m-a luat un agent și am revenit la hotel, am intrat cu el prin toate camerele și am căutat telefonul, a trezit oaspeții din somn. Horror! Evident, nimic. După ce am ajuns în București am văzut că fusese folosit, după log-urile din Gmail parcă, prin Tirana, Albania.

2. La meci am fost cu un băiat care mergea în Gate 4. A fost ca în junglă, pe vremea aia nu se intra cu bilet, nu era nicio lege, nicio ordine. Știu că la intrare în Gate 4 era o coadă uriașă, așa că am încercat să sărim niște garduri înalte, de vreo 3 metri, care aveau țepi în vârf. N-am reușit, așa că am ajuns cumva pe la tribuna a doua, în primul sector de lângă Gate 4, de acolo am văzut meciul.

3. Înainte de meci a fost la fel de psihedelic. Am fost prin fel de fel de baruri în care erau ăștia de prin galerie, am fost primiți bine pentru că n-au nimic cu românii, ba din contră. Dar tot e un pic horror, nu erau chiar cele mai luminate fețe pe acolo.

4. Nu mai știu exact de ce, cred că pentru că rămăsesem fără bani, am dormit și prin mașină în ultima noapte, undeva în afara Salonicului, pe o faleză. Altceva e la 24 de ani. 🙂

2 comentarii

  • Chiar am vrut sa te intreb in legatura de cum suntem priviti de catre greci.
    Aveam asa…o teama ca nici”astia” nu ne sufera. Chiar am luat in calcul sa ajung la un meci de-al lui Paok.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.