web analytics
Diverse

O experiență cu sacul de dormit (P)

De ce trebuie să nu vă zgrciți și trebuie să alegeți cea mai bună calitate atunci când cumpărați un sac de dormit pentru bebeluș? O să vă povestesc o experiență personală pe care mulți dintre cei care mă cunosc o știu și care mi-a schimbat modul în care îmi gândesc bugetul pentru lucuri importante. Apoi revenim la sacii de dormit pentru bebeluși de la Noriel. Sacii de la Noriel, nu bebelușii. Bebelușii sunt ai voștri.

Așa. Era prin 2010 cred, la puțin timp după ce mi-am luat carnetul de conducere pentru motocicletă. Într-o vară, tot prin iulie ca acum, am zis să fiu viteaz și să mă duc cu motocicleta pe Transfăgărășan. Mai mult, mi-am forțat-o și am zis că dată tot mă duc să nu o fac pe fugă, ci să dorm la cort. Unde? La Bâlea Lac, evident, ce poate fi greșit în a dormi în cort la Bâlea Lac, doar e iulie. Evident, mi-am luat un sac de dormit și un cort, cred că printre cele mai ieftine pe care le puteai găsi atunci, și am plecat. A fost una dintre cele mai proaste experiențe din viața mea. Sacul de dormit a fost complet degeaba în acea noapte în care temperatura a coborât până la zero grade. Nu am putut dormi deloc din cauza frisoanelor, am tremurat o noapte întreagă și chiar sunt convins că n-am sucombat datorită unui arzător mic, cu gaz, pe care îl aveam după mine. L-am mai aprins din când în când pentru a mă încălzi. Am suferit rău de pe urma acelei experiențe, dar măcar m-am descotorisit de sacul ăla de dormit, nu l-am mai folosit niciodată, am impresia că l-am aruncat imediat ce am ajuns acasă. Am repetat experiența dormitului în sac câțiva ani mai târziu, tot la munte și în frig, de data asta cu un sac de dormit de calitate, mai scump. A fost excelent!

Acum să trecem la oferta Noriel pentru cei mici. Evident, nimeni nu își va duce bebelușul să doarmă în sacul de dormit la Bâlea Lac în cort, dar pentru deplasările pe timp de iarnă e necesar un astfel de accesoriu. Pe site puteți alege între mai multe variante, îmblănite sau nu, cu fermoare sau nu, cu accesorii și modele imprimate sau nu. Cert este că sunt special concepute pentru a oferi maximum de confort bebelușului, prețurile sunt mai mult decât accesibile, deci fă o alegere bună! Nu ca mine.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.