web analytics
Fotbal intern

De ce mai există TVR Sport? Și de ce transmite meciurile României?

Doar FCSB, adică Steaua București (pentru nemulțumiți), se mai sabotează în halul în care o face, de ani de zile, TVR-ul. Și nu despre întregul TVR vorbesc, ci doar despre partea la care mă pricep, adică TVR Sport. Nu cunosc mulți oameni de pe acolo, însă nu înțeleg care e profilul angajatului lor. Pentru că, dacă mă iau doar după ce se vede, ei au strâns o minunată echipă formată din octogenari certați cu tehnologia și cu metodele moderne de promovare.

Știați că Armenia – România e pe TVR? Dacă nu știați, aflați că mai sunt mulți ca voi. Câteva milioane mai exact. Pentru că TVR nu funcționează după reguli normale într-o piață bazată pe performanță, pentru ei cheltuiala cu meciul nu trebuie acoperită din publicitate, îi doare la bască, dacă le păsa ne asaltau pe toate mediile cu promo pentru meci. Ori ei nu fac absolut nimic, dacă nu te zbați nu vei afla unde e transmis meciul. Ați văzut cum face ProTV, da? Dacă au un meci tare peste 3 luni, ei bine, până la ora fluierului de start veți cunoaște pe de rost și fontul cu care e scris numele echipelor pe ecran. Îl dau la știri, în pauzele publicitare, în Las Fierbinți și în La Măruță, peste tot.

Pentru că așa trebuie să te prezinți atunci când cauți să oferi un program de pe urma căruia să obții bani, nu doar să lărgești gaura din buget. De ce mai există TVR Sport în formula asta? De ce transmit ei meciurile României?

tvr-armenia-romania

8 comentarii

 • Sa nu mai spui la lume ca te pricepi la televiziune. La ProTV departamentul sport face promovarea? Nu! Exista dep. de pr, marketing, promo care se ocupa de acest lucru. Asa e si la TVR.

 • Ce intrebare naiva, dl Scutariu !

  TVR in general exista datorita banilor furati prin taxe.. ca sa aiba ce toca bagabontii aia in costume Armani din politica mioritica .

  Normal ca i doare n basca de “return on investment”. Majoritatea sunt acolo pe pile sa suga din banii prostilor care mai platesc biruri !

 • Cand scri de fc sb te fac jurnalist pe pile… In rest e o placere sa te citesc stelemistule. NU, nu stiam cine transmite meciul, dar nici cand si la ce ora..

 • Doar prostii nu știu, la cata audienta are tvr-ul în general oricum n-ar fi aflat multa lume, și oricum modul în care protv își promovează evenimentele este abject.

   • Eu sunt din tabăra, puțin numeroasa ce-i drept, care prefera sa-și culeagă singuri informațiile de interes, nu am nevoie sa-mi explice protv ul ce sa-mi placa sau la ce sa ma uit.

   • Rămânând la trustul pro și la oamenii prosti dresați de aceștia:
    1. Când a apărut becali nu-l plăcea nimeni, însă prin stilul agresiv de promovare cei multi (și prosti) au început sa-l devoreze.
    2. Pe maruta când l-au scos pe post, nu l-au scos la adevărată micime, și astfel au reușit sa dreseze un număr și mai mare de oameni când a trecut la modul lui actual/natural. (O parte din ei poate îl rejectau dacă era asa abject de la început).
    Etc.
    TVR-ul merge în direcția greșită desigur, asa a fost mereu, însa nu veni sa-mi dai exemple ca protv sau antenele, e un non sens.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.