web analytics
Diverse

EXCLUSIV | Farsă cu Șumudică. Patronul lui Wigan: ”Îl vreau pe Alibec!”. Șumudică: ”Sunt cel mai bun din țară, vin la pachet cu el!”

Situația la Astra Giurgiu nu e roz, iar atunci când Marius Șumudică se propunea în direct la TV pe la cluburile din Anglia să știți că nu glumea. Eu credeam că glumea, însă am primit niște înregistrări audio de la cineva care mi-a demonstrat felul în care acționează antrenorul sub contract al giurgiuvenilor atunci când este abordat pe WhatsApp de… patronul lui Wigan.

Evident, nu era niciun patron, era doar un conațional care a vrut să vadă care este prețul lui Alibec. Mare surpriză, Șumudică i-a răspuns și a dezvoltat discuția într-o direcție surpriză.

Mesajul omului către Șumudică a venit la ora 5 dimineață, ora Angliei, și se traduce astfel: ”Numele meu este Davies și sunt patronul lui Wigan. Aș dori să știu cât costă Alibec”. A scris numele atacantului greșit în mod intenționat spune sursa care ne-a trimis înregistrările, ca să fie mai veridic totul. A primit primul răspuns la ora 06:40 (cred că tot a Angliei) sub formă de mesaj audio. Ascultați mai jos, apoi citiți traducerea:

Bună dimineața, domnule! E foarte dificil să vă spun un preț, dar ce pot să vă spun, acum două săptămâni au (n.r. – conducerea Astrei) avut ofertă de 2 milioane de euro de la Legia Varșovia și patronul meu nu a vrut să vândă. Nu știu!

”Patronul” nu i-a mai răspuns lui Șumudică, iar după 26 de minute, la ora 07:06 Șumudică a inițiat un apel la care omul nu a răspuns. E evident că îl mânca limba pe antrenor pentru că, 12 minute mai târziu, a revenit cu o propunere spectaculoasă într-un nou mesaj audio. Ascultați ce e mai jos, apoi citiți traducerea.

Dar vă spun ceva. Dacă vreți să progresați și să meargă bine echipa, îl aveți pe Șumudică. E cel mai bun antrenor din România acum, am câștigat campionatul, am câștigat Supercupa și i-am bătut pe West Ham de două ori, l-am eliminat pe Bilic de două ori, anul trecut și anul ăsta. Cred că e cea mai bună soluție pentru dumneavoastră! Gândiți-vă la asta și dacă faceți un pachet pentru mine și pentru Alibec, credeți-mă că nu veți avea probleme, pentru că acum văd că sunteți jos în clasament. Ok? Toate cele bune, prietene!

Omul din Anglia, ”patronul lui Wigan”, nu i-a mai răspuns. I-a dat seen, precum în glumele de pe internet, motiv pentru care Șumudică a revenit cu alte două apeluri la 11:35 și la 12:10. Ca să rezolve treaba cu autopropunerea, ”patronul” i-a scris lui Șumudică la 12:37 mulțumindu-i pentru propunere și reamintindu-i că Wigan are antrenor, pe Gary Caldwell. Șumudică s-a repliat greu în fața răspunsului care îi indica normalitatea și 7 minute mai târziu a revenit cu mesajul pe care îl puteți asculta mai jos. Traducerea e asta: Ok, domnule! Glumeam, am glumit! Mult noroc, mult noroc pe viitor, ok?

Momentul este, cu siguranță, amuzant. Însă putem foarte ușor să tragem mai multe concluzii din discuția lui Șumudică cu ”patronul lui Wigan”:

  1. Ușurința cu care oricine poate discuta detalii financiare despre transferurile celor mai buni fotbaliști din Liga 1. Am aflat cu ocazia primirii acestor mesaje că Legia a făcut ofertă de 2 milioane de euro pentru Alibec.
  2. Respectul între antrenori. Lui Șumudică nu i-a păsat că Wigan are antrenor, s-a uitat pe soccerway probabil și a văzut că echipa merge prost și a simțit momentul să se bage în seamă, deși ”patronul” ceruse informații despre un jucător.
  3. Cititorii noștri au mai mult umor decât noi. Mulțumim!

Iată și ilustrarea celor pe care le-am înșirat mai sus. Vă rugăm citați sursa corespunzător dacă vreți să preluați materialul, puteți să îmi cereți înregistrările dacă vă interesează. Spor!

img-20160924-wa0031

23 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.