web analytics
Fotbal intern

Excelent, Astra Giurgiu! Avem două echipe în grupele Europa League

Nu m-am mai bucurat pentru nimeni în ultima vreme așa cum m-am bucurat pentru Astra Giurgiu. O calificare alături de Steaua în grupele Europa League înseamnă mult pentru fotbal, pentru suporteri, pentru site-urile de sport, pentru toată lumea.

Îl voiați toți pe Niță la națională. Ce-ar însemna asta, ar însemna să vină în locul lui Silviu Lung? Niciodată. Lung a calificat Astra, a fost excepțional, a scos cel puțin 3 goluri ca și făcute. Să fim serioși cu Niță! 🙂

Îmi pare rău, dar nu pot să scriu foarte multe pentru că se pare că nu înțeleg eu sportul ăsta. Văd că cineva îl laudă pe Daniel Niculae la meciul ăsta, ori Daniel Niculae e cam cel mai slab fotbalist din Liga 1. Iar în meciul cu West Ham a fost penibil până la pasa banală, normală de la golul lui Teixeira.

De ce nu înțelege Alibec că e doar spre binele lui să slăbească? Serios, e în pericol de accidentare gravă la fiecare duel, la fiecare sprint. Ce fotbalist poate fi… Păcat! Junior Morais mi-a plăcut tare mult, tare, tare mult!

Ce s-a întâmplat cu Astra îmi confirmă teoria că Șumudică e un antrenor slab. Cu el departe de echipă, în tribună, giurgiuvenii sunt morți. Nu există tactic, nu există de nicio culoare. Cum vine Florin Salam alături de vestiar, cu caterinci, grătare și discurs, cum dau băieții rezultate. Sigur, e meritul lui, nu mă înțelegeți greșit, dar astea merg doar la noi, aici, în Mumbai.

Știu că pentru o echipă precum West Ham nu înseamnă prea multe Europa League, nu e o miză. Și mai știu c-au jucat fără mulți oameni de bază. Dar parcă au fost prea slabi, domnule! Nu era Premier League cel mai tare campionat de pe planetă?

astra

6 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.