web analytics
Fotbal intern

Eu zic: Steaua – Rapid pe Național Arena! Vineri la ora 11 se face anunțul

E Național Arena, e singura variantă care are logică în clipa de față. Din toate punctele de vedere. Cristian Petrea a spus că s-a întâlnit cu suporterii în seara asta și, din câte se pare, Național Arena va fi varianta pe care o vor anunța mâine, adică vineri, la ora 11:00.

Iată declarația lui Petrea:

Am avut o întâlnire timp de o oră și jumătate cu suporterii în această seară. Mai avem de aflat răspunsurile la niște întrebări, iar mâine în jurul orei 11:00 vom anunța oficial unde se va juca meciul.

Deși ei ar fi vrut să se dispute pe Ghencea, ca un meci de adio pe stadionul simbol, nu putem să jucăm acolo. Nu avem aviz ISU, aviz al Jandarmeriei, tabela și instalația de nocturnă îi aparțin lui Gigi Becali.

6 comentarii

 • Cui ii pasã? Tu esti fanionul peluzei SUD? Crezi, că, in afara de ei și alti cativa rătăciti, se face prezența?
  Apropo, eu și alți prieteni mergeam mereu în SUD.
  Nu acum, nu în prezent.
  Niciodată sub această formă.
  Băieții din Rădăuți și din Suceava, nu susțin această clonă din L4 inventantă in 2017 cu prezumția că ” am reactivat secția de fotbal”
  Apropo, te-ai sucit ca o curvã autenticã.
  Scrie-ne despre PAOK. Citim cu maximã atentie.

  • Fara voi, “baietii din Radauti si Suceava”, e groasa treaba…Sa citez un om pe care sigur il apreciati ca e din familia in care visati voi sa traiti: “Am auziiiiiiiiiit de tineeeeeee, esti diabooooooolic!”

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.