web analytics
Fotbal intern

Eu, tu și Pepsi Next 11. Împreună alegem un tânăr fotbalist care va merge la finala UEFA Champions League de la Kiev

Sunt șase ani de când Pepsi și Academia Gheorghe Hagi au demarat proiectul Next 11, cel al cărui scop este construirea viitoarei echipe naționale de fotbal a României. Iar acum avem și noi, microbiștii, șansa să contribuim activ la acest proces. Cum? Cum ne place mai mult, din postura antrenorului. Din postura omului care observă tot și care ia decizii bazate pe ceea ce vede. De asta știu că o să vă placă ceea ce veți vedea.

Concret. Aveți un meci de fotbal de antrenament între juniorii de la Academia Gheorghe Hagi pe care voi îl puteți urmări video. Și nu oricum. Îl puteți urmări fie de pe margine, ca un antrenor obișnuit, fie din perspectiva fiecărui fotbalist de pe teren, cu ajutorul unei camere video montate pe frunte. Sunt 12 tineri de viitor care joacă un meci și care, prin prestația avută, pot să își îndeplinească un vis. Să meargă la finala UEFA Champions League 2018 de la Kiev și să își vadă eroii în acțiune! La Kiev, în Ucraina, acolo unde cel votat de voi va merge împreună cu mine. Să vorbim despre fotbal, să ne uităm la fotbal, să jucăm fotbal pe stradă, să îmi arate cum se execută o ”rabona” și să îi arăt cum țin eu duble, pun mingea pe gât, fac două flotări cu ea acolo, apoi mă ridic și țin duble în continuare. 😀

Așadar, tu poți urmări jocul de antrenament, poți vedea exact cum joacă fiecare puști, cum pasează, cum finalizează, cum apără un șut. Poți auzi cum cer mingea, cum dau indicații, cum coordonează defensiva. Analizezi și votezi jucătorul care ți-a plăcut! Și pentru că votul e deschis în perioada 20 aprilie – 2 mai (ah, și poți vota de 3 ori pe zi!), tu ai șansa să câștigi zilnic o minge semnată de Gheorghe Hagi sau unul dintre cele cinci baxuri de Pepsi.

Poți vedea meciul și poți intra în ghetele fiecărui jucător pe site-ul Pepsi Next 11!

2 comentarii

  • Foarte faina idee IT. In La Liga au facut cei de la Intel o chestie cu 30-40 de camere montate in jurul terenului, si pot sa randeze ce vede fiecare jucator, pentru reluari din perspectiva lui. In Romania nu merita ca oricum fotbalul e in reluare si jucatorii nu au nicio perspectiva. Dar astia mici poate merita crescuti asa, cu date, cu video, cu profesionalism.

    • O să scriu ceva și despre felul în care a fost construit clipul Pepsi. Dincolo de scopul de față, o astfel de mișcare e folositoare și pentru a vedea cum reacționează jucătorii pe teren, cum vorbesc, cum se demarcă, cum joacă fără minge, unde se uită. E interesant.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.