web analytics
Diverse

Eu și Samsung, în Vaslui

– De ce stați, doamnă, cu el dacă vă bate?
– Pentru că e om bun, are și niște calități!

Așa e și la mine cu telefoanele Samsung. După ce mi-a mâncat viața un S20 Plus cu probleme de focus la cameră, cu probleme de încălzire la încărcare și utilizare, am zis să îl schimb tot cu un Samsung. Bine, ca să fiu corect sută la sută, problemele la S20 Plus au fost rezolvate în totalitate de update-uri de soft încâ de la finalul verii, chiar nu aveam de ce să mă mai plâng de el.

Doar că, nah, Note. Și când e cu Note eu nu prea pot să mă abțin. Așa că am trecut la un Note 20 Ultra, puterea mondială a telefoanelor mobile din punctul meu de vedere. Și, tot din punctul meu de vedere, la prima vedere e anul în care diferența dintre seria S și seria Note e cea mai puțin notabilă. Pun intended. Ecranele sunt fabuloase la ambele, ba unde mai pui că mi se pare mai mișto cum ”dădea” softul de procesare foto în poze la S20 Plus. Bateria ține cam la fel, nu extraordinar. Doar că la Note am S-Pen-ul pe care eu chiar îl folosesc, am zoom optic 5X pe care, din nou, eu chiar îl folosesc și care e fantastic în condiții de lumină normală.

Așadar, precum într-o familie din Vaslui care apare pe la Știrile ProTV de la ora 5, m-am întors la Samsungul care m-a făcut să albesc un pic astă vară, când eram cu motocicleta prin țară. Totul după ce am pus în balanță cam orice era în zona mea de interes. Am fost la un centimetru depărtare de One Plus 8 Pro, dar am renunțat din cauza pozelor. Am fost aproape să calc pe orice urmă de logică și să încerc un iPhone 11 Pro, am analizat și Huawei-urile care sunt fenomenale tehnic, dar care suferă îngrozitor din cauza restricțiilor legate de serviciile Google.

Așa că a rămas Note 20 Ultra și, la cum anticipez piața telefoanelor mobile în următorii ani, cred că va rămâne la mine măcar un an, poate chiar și mai mult, lucru fără precedent până acum.

6 comentarii

  • Eu nu am avut niciodata alt smartphone in afara de Samsung (am avut toate numerele pare) si sunt subiectiv, dar nu vad in momentul asta ceva mai bun pe piata. Ai tinut vreodata un One Plus 9 Pro in mana? Nu e rau telefonul, dar am avut impresia ca tineam in mana o caramida de plumb, e foarte greu si nu are chiar cel mai misto look & feel.

    Eu acum sunt la S10Plus, care e fenomenal si nu am niciun motiv solid sa-l schimb, dar ma tenteaza si pe mine un Note, probabil urmatorul.

    • 9? 8 Pro, ca nu cred ca a aparut 9. Da, stiu ce spui. De asta mi-e greu rau de tot sa ma despart, desi ii urasc dintr-un numar mare de motive cateodata.

  • Pastrand “ștoul” din postările cu AS47 (altfel vorbind, cam nefericit moment sa faci un club de fotbal în perioada aceea fix în prima liga), sper ca de la Samsung nu ai sub 2k / postare :))

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.