web analytics
BMW F850GS

Ești motociclist? Ia-l pe Gotze 2 și plimbă-te unde vrei timp de o lună!

Dacă motocicleta mea e Gotze, cea depre care am tot scris de la lansarea oficială și până acum o să fie, evident, Gotze 2. 😀 Modelul BMW F850 GS, adică varianta nouă și îmbunătățită a motocicletei mele urmează să fie disponibilă în curând și în România, motiv pentru care observ că oamenii de la BMW Motorrad România acționează în spiritul Sărbătorilor.

Mai exact? Mai exact oferă unui motociclist șansa de a avea pe mână un BMW F850GS timp de o lună, motocicletă cu care să își facă vacanța, spre exemplu. Ce trebuie să facă motociclistul interesat? Să propună un traseu de călătorie pentru concediu și să se asigure că propunerea lui va fi cea mai interesantă, cea mai apreciată.

Pentru înscriere și pentru a primi mai multe detalii intrați aici, pe site-ul special pentru concurs.

Ideea, în pași simpli, care e explicată și la termeni și condiții și pe care o veți primi detaliat pe mail după ce vă înscrieți este:

1. Vă completați datele (nume, prenume etc), scrieți descrierea călătoriei, lăsați link-ul de Google Maps și urcați o poză în formular.
2. Până pe 31 ianuarie 2018 se vor putea face înscrierile.
3. După înscriere, BMW Motorrad România va pune toate propunerile pe pagina de Facebook. O știți, aia pe care ați strigat #MarioGotze cât eram în Siberia.
4. Propunerea cu cel mai mare număr de reacții, like-uri, fețe triste, fețe vesele, inimioare etc va fi câștigătoare. Motociclistul cu pricina va primi cheile de la un F850 GS și va avea o lună la dispoziție să își facă de cap, concediu și ce vrea el.

Spor! Băgați mare, poate îl câștigă cineva dintre voi. Că dacă se întâmplă așa, în primăvară sau în vară băgăm o tură împreună pe undeva prin Europa. Sau prin Rusia. Sau prin Georgia. Sau prin Grecia.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.