web analytics
Est, spre Siberia

“Est, spre Siberia” – lansare, preț și întâlniri

După lupte seculare care au durat aproape un an întreg, cartea ”Est, spre Siberia” a văzut lumina zilei. Vă zic sincer, să n-avem discuții, meritul meu e la fel de mare ca meritul lui Alexandru Tudorie la titlul FCSB-ului din 2015. Știu că mulțumirile sunt plictisitoare, dar eu am avut norocul să cunosc niște oameni care au considerat că apariția cărții e o idee bună, care m-au împins să fac pasul ăsta. O să îi cunoașteți la lansare, că am de gând să îi arăt cu degetul.

Așa, acum detalii concrete:

Vom face o întâlnire, un eveniment de lansare. El va avea loc sâmbătă, 16 februarie, ora 13:00, la QP Pub (str. Praporgescu David 13). E și un event pe FB, vă puteți confirma prezența aici!

Practic, ne vedem acolo, bem o cafea, o bere, un vin, un absint în flăcări, fiecare după facultăți. Vorbim, povestim dacă e cazul, fac și eu o poză cu lumea.

De cumpărat, în momentul de față sunt următoarele posibilități. Cartea o să fie disponibilă spre cumpărare la lansare. Reprezentanții editurii sunt amabili și vor asigura condițiile necesare pentru cumpărare, cash sau card. Prețul cărții la lansare va fi de 40 de lei. Ea poate fi comandată și online, de pe site-ul editurii, începând de acum, la prețul de 50 de lei.

Eu vă aștept la lansare chiar dacă nu vreți să luați cartea. 😀 Că sunt unii care știu despre ce e vorba, care au urmărit în timp real călătoria spre Magadan. Deci nu e musai, să ne înțelegem.

17 comentarii

 • :))
  La biletul de avion tot pe acolo esti.
  In schimb cazarea+mic dejun undeva la maxim 3000/euro/o luna.
  Iar la transportat motocicleta nu ma bag:)).

 • Tocmai am terminat de vizionat ProSport Live si am vazut ca ziceai ca nu stii unde sa mergi anul asta.
  Indraznesc sa-ti recomand un loc, desi ar fi cam in graba avand in vedere ca se strica vremea cu zapada din Septembrie.
  Incepi din Wyoming (Jackson), treci prin Grand Tetons, Yellowstone National Park si pana in nordul Montanei la Glacier National Park.
  Odata ajuns in Montana, o sa gasesti o multine de drumuri ca in Siberia (la “aglomeratie” ma refer), la 1 milion de locuitori si o suprafata mai mare decat a Romaniei…

 • Bravo! Sper sa fie o carte citita! Pe mine m-a tinut in priza jurnalul de atunci. …Si nu sunt “motorist”. Pur si simplu mi sa parut un subiect interesant, un pic stranie calatoria dar captivanta. Bafta!

  • Multumesc! Sigur o sa fie ceva si la Cluj in viitorul apropiat. Mai ales ca editura e din Cluj, tre sa facem ceva.

 • Nu am mai fost la o lansare de carte de prin facultate, dar la asta chiar sper sa ajung. Si las si un “Felicitari” aici; tie si celor care au facut ca “Est, spre Siberia” sa existe.

 • Am comandat-o. Sper ca la un moment dat sa mi-o si semneze autorul, ca nu voi fi la lansare. Culmea, o sa fiu in Rusia.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.