web analytics
Fotbal extern

”Eroul” Răzvan Lucescu a distrus-o pe PAOK Salonic

Îmi venea să mușc din tastatură săptămânile trecute când rupeau site-urile de la noi cu titlul ”Răzvan Lucescu a făcut-o lider pe PAOK”. Asta pentru că am obiceiul să mă interesez la fiecare câteva zile cu privire la ce se petrece pe acolo și știam, de la oamenii care sunt alături de echipă zilnic, că Lucescu n-a făcut absolut nimic bun. Ba dimpotrivă, erau o grămadă de minusuri în activitatea lui, iar locul 1 conjunctural era… fix asta. O conjunctură favorabilă în care intrau Oly, PAO și AEK cu startul ratat rău și un Atromitos cu bulan și antrenor capabil și sneaky.

PAOK ajunsese acolo fără să aibă maximum de puncte deși era singura dintre astea care nu jucase nici măcar un meci tare, niciun derby, nimic. După momentul ăla au venit derby-urile. Bătaie de la Olympiakos în deplasare, bătaie de la AEK în deplasare împotriva unei echipe cu lot net inferior, tată! Asta, desigur, venită peste performanța uimitoare de a fi eliminat din playoff-ul Europa League de celebra Ostersunds.

Cu cine vorbeam eu acum ceva vreme îmi spunea că, în mod normal, pilele care l-au adus la PAOK nu pot rezista peste o înfrângere și cu AEK. Adică Lubos Michel nu-l mai poate ține în brațe, echipa nu joacă fotbal, ofensiv nu există, bagă toate vedetele și toți ăia care au salarii mari indiferent de formă. Plus că neglijează grecii din echipă, lucru care nu-l ajută în relația cu fanii.

Apropo de fani, oamenii mei zic că Lucescu a rezistat până acum și pentru că nu s-a întâlnit cu fanii, PAOK are stadionul suspendat în acest sezon și suspendarea va fi ridicată abia pe 10 decembrie la meciul cu Panathinaikos. Unde, mă gândesc, antrenor va fi altcineva. Probabil Pablo Garcia.

6 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.