web analytics
Fotbal intern

Emoționant! Niște ospătari n-au drept de semnătură, deci e de vină Steaua

S-a excitat ieri poporul într-o măsură greu de anticipat în viața asta. Nu puteam să mai dau refresh pe facebook că vedeam doar pasaje dintr-o știre în care era prezentat nu știu ce rahat de la AMFB, adică de nicăieri, totul ambalat în jurul Stelei și în jurul Rapidului. Comenta lumea, ziceau băieții veseli că e gata, că s-a terminat, că adevărul iese la iveală, că e corupție, că nu știu ce. Am primit și niște mesaje în care primeam linkuri cu știrea de pe ProSport, mi-a arătat cineva și cum a comentat un sclav care îi face cafele lui Ștucan la GSP și care s-a cocoșit pe facebook, asta apropo de nimicuri.

Doar că toți proștii ăștia, toți sclavii ăștia care toarnă apă peste ovăzul uscat, loazele astea s-au grăbit ca bibanul pe momeala fake. Știrea e corectă, nimic de zis, însă nu e nimic tragic pentru Steaua, Rapid și pentru restul echipelor. De fapt, la cum e țara asta, tragic poate să fie. Dar nu e nimic defect în felul în care au funcționat cluburile astea în procesul de whateverizare la AMFB. Adică dubioșenia asta infectă de asociație a avut probleme cu doi neni, neni care erau spălători de podele și s-au pretins administratori cu ștampilă, iar acum un tribunal a zis că deciziile spălătorilor sunt nule.

Steaua, Rapid și restul au făcut totul bine, ghinionul lor e că proștii ăia n-aveau ce căuta acolo. E ca și cum m-aș duce eu să cumpăr un TV de la eMAG și ar veni Sony să facă figuri și să mi-l ia de pe masă pentru că aia care mi l-au vândut n-aveau contract de muncă. Bine, bos, dar eu am plătit! Așa și cu ăștia, mai mult sau mai puțin.

Deci avem de discutat pe o decizie care oricum trebuia să fie luată, problema e că a luat-o unul care n-avea calitatea de reprezentant legal. Cu alte cuvinte decizia nu e proastă, prost e că se pișa reprezentantul legal când trebuia ea luată și a semnat ăla care spală geamurile.

Gata? V-a trecut entuziasmul?

6 comentarii

  • Cine zice ca decizia era buna? Asta e doar presupunerea ta. Iar metaforele alea ale tale n-au nici o legatura cu realitatea. Nu te mai chinui sa fii sclavul CSA, ca aia nu au bani sa iti dea

  • Mai țineți mine pe peluzarii lui Talpanica, ce extaziați erau după câștigarea mărcii Steaua?!. FCSB va dezafiliata, Becali nu o sa mai ai e bani și va baga echipa în insolventa. FCSB va avea palmaresul din 2003, etc. S_a întâmplat o p..a din toate astea și prostii au rămas să aștepte sa răsară “Steaua lof” 🙂

  • haoleu, vere, ne-ai spart cu clona. scuteste-ne. de cand te-ai certat cu aia de la “libera”, ai avut zilnic articole cu osanale, exact cum le place lor.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.