web analytics
Fotbal intern

Îl eliminăm și noi pe Steliano Filip, vă rog?

Nu știu de unde a plecat discuția asta din jurul lui Steliano Filip. Nu știu care a fost plătitul care l-a ridicat prima oară pe băiatul ăsta de la nivelul de vertebrată cu jambiere la cel de fotbalist aflat ”în atenția marilor cluburi din străinătate”. ”Valoarea” lui Steliano Filip nu există, el nu a jucat niciodată bine în mod constant, nu a fost niciodată cel mai bun pe postul lui în Liga 1. El nici la Dinamo n-a fost cel mai bun pe postul lui și, cu toate astea, se comportă la clubul ăsta de parcă e în curte la el. Căpitan, a luat numărul 7, bea de 15 ori pe an, face prăpăd când vrea, aruncă cu bolovani după paparazzi care-l prind că iese rupt de beat din cluburi și tot așa.

Văd că acum vine Contra cu lămuriri. Cică Stelu e supi pentru că a ratat transferul la Karabukspor, lucru care mi se pare incredibil. Însă mai tare e CĂ COsmin Contra spune că naționala îi este în continuare cu porțile deschise (că tot le place dinamoviștilor), că Filip poate reveni atunci când va juca mai bine decât acum.

Ideea mea este: îl eliminăm și noi pe Steliano Filip din discuții? Vă rog!? Că nu văd rostul discuțiilor în jurul unui practicant de fotbal care nu a făcut absolut nimic, dar nimic notabil în toată cariera lui purtată pe pile și relații, poate și pentru că îi place lui Ioan Becali de el.

3 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.