web analytics
Fotbal intern

Ei sunt România Mare în fotbal!

Ce diferență de valoare! 🙂 În comparație cu galezii, ai noștri păreau o echipă de Liga 1 care joacă în Cupă cu una din liga a treia. Devieri, pase, presiune, lejeritate în combinații. N-am avut nicio emoție legată de victorie, nu mi s-a mai întâmplat de o grămadă de timp lucrul ăsta. Pușcaș a trecut prin ăia ca ața prin mămăligă, altă clasă.

Continuați să mâncați rahat? Că nu mă supăr, e o grămadă de rahat de mâncat. Ianis Hagi e cel mai bun pasator al echipei U21, unul dintre cei mai buni din Liga 1. L-a lasat pe Ivan de două ori în poziții excelente cu niște pase de excepție, a centrat impecabil la Pușcas. Săracul copil, cât o să tot sufere în carieră din cauza gibonilor alimentați de trolii din presă.

A fost fix așa cum mă așteptam. Compartimentul nostru ofensiv a fost mult peste ceea ce galezii au pregătit în defensivă. Bine, e o discuție la Ivan. Însă doar cred că a fost ieșit din formă și neinspirat, nu e lipsă de valoare neapărat. Plus că mi s-a părut penalty la faza aia. A fost lovit în cap după ce a dat în minge.

Ne-am calificat la EURO 2019 cu o generație promițătoare. Și merită felicitări, ei și Rădoi, însă e important și ce se va întâmpla acolo. Sigur, am avut Portugalia în grupă și am bătut-o, dar acolo vor fi doar echipe tari, fotbaliști tari, acolo îți dai măsura valorii. Până atunci, felicitări!

A fost una dintre cele mai neplăcute experiențe TV pe care le-am avut în ultimii 15 ani. Și fără vina, dar și din vina ProX. Mai întâi pentru că am văzut meciul SD pe TV de diagonală mare. Se vede horror, abia îmi dădeam seama care sunt jucătorii, Telekom nu are ProX HD în grilă. Apoi, pentru că ProX continuă tradiția nașpa de a da legătura cu întârziere și am văzut ultimele 5 secunde din imnul nostru. Al oaspeților de loc, al nostru doar 5 secunde. E lipsă de respect la un nivel pe care nu mi-l imaginam vreodată.

Comentatorii ProX au băut cu Duban înainte de meci, erau plini de dume:

 • ”țara noastră, Țara Galilor, unu la zero”
 • ”să fie Rădoi la zero”
 • ”Slovacia și Cehia, cândva o țară, acum o imensă rivalitate”
 • ”au avut o bară, bara Galilor”
 • ”Rădoi cere și golul doi”
 •  ”Rădoi a creat și golul doi”
 • ”Țara Galilor se transformă în țara golurilor. Primite”
 • ”Generația viitorului aur”
 • ”Biciclete, biciclete. Turul Ciclist al României pe terenul de la Cluj”

9 comentarii

 • Ma amuza băieții care încep cu “nu am văzut meciul”, și după o dau cu cea mai plastica statistica posibila..pase de gol și gol… Dacă nu a dat gata frate a jucat slab… Dacă vedeai meciul ai fi văzut ca a dat doua pase către Ivan la doua faze la care l-a lăsat singur cu portarul.. Ca Ivan a ratat înseamnă că gata Ianis e slab ca nu are pase de gol pe statistica… Vedeai și ca a legat foarte bine majoritatea acțiunilor noastre ofensive si ca nu prea a greșit pase ( dar asta poate e o statistica prea complicata pentru tine). Pana la meciul asta nu prea l-am văzut jucând pe Ianis ca nu prea ma uit la meciurile din liga 1..aveam și eu o părere negativa despre el alimentata de presa… Dar după meciul asta m-am convins ca are calități și poate ajunge sus. PS: dacă o luam pe statistica cu goluri marcate, Man a dat primul gol din 2 metri cu poarta goala… Asta înseamnă că a jucat mai bine decât restul după logica ta?

 • E lipsa de respect intr-adevar, dar toata media sportiva are lipsă de respect cand vine vorba de niste banunti din publicitate. Sa nu fim ipocriti si sa aruncam un ochi pe principalele site-uri de sport sa vedem femei goale si reclame care iti sar in ochi si nu poti sa le ocolesti daca nu te duce capyl.

 • Nu am vazut meciul da’ m-am uitat pe statistici: goluri marcate… nu e Ianis. Pase de gol… nu e Ianis. Pai ce ne facem ma Scutariule? O iei pe urmele “jurnalistilor” tip uaubiz si cancan? Ni-l scoti pe Ianis in fata intr-un meci in care nu a fost cu nimic decisiv?!? Vorbeste despre el cand face ceva, nu cand da gol din penalty la Viitorul Ianis Hagi Constanta. Si inca ceva: daca avea Ianis actiunea lui Puscas nu mai scapam 2 saptamani de chipul lui.

 • Chiar dacă unora nu le pica bine, echipa în mare parte e cu jucători trecuți prin mana lui Hagi. Sunt talentați dar au și învățat fotbal cu lingurita. Nu pot sa zic ca Hagi e vreun Cruyff, pt ca pur și simplu nu mă pricep la meseria asta dar munca lui se vede.
  De ce? Pt ca aproape nimeni nu mai face ce face el. E singurul. Iar despre Ianis, părerea mea este ca va fi unul dintre cei mai titrați jucători pe care i-a avut România. Nu neapărat pt talentul lui ci mai degrabă pt seriozitatea și caracterul lui, plus ca e și un copil extrem de muncitor. Generația ăsta are deja mare succes, vine lumea in nr mare sa-I vadă ca acum 30 de ani.

  • Nu te pricepi, nea Oreste. Ianis e slab rau, zice unu ca cica e mai slab si decat De Bruyne. Deci nici nu merita deschis subiectul.

 • Eu cred ca sunt în acest moment cam 9 jucători care vor face parte din lotul naționalei mari după european(Cicaldau, Radu, Ianis, Pușcaș, Ștefan Florin, Morutan, Petre, Coman și Pascanu). 3 dintre ei cred ca pot întra direct titulari în prima echipa(Cicaldau, Pușcaș, Ianis și poate și Pascanu dacă își găsește o echipa unde sa joace titular)

 • gataa, generatia fiului regelul, merge la euro, daca nu era generatia lui ianis, nu mergeau la euro, ianis e cel mai bun, cel mai frumos, a nu, stai! Radu e cel frumos, care era sa scape singura mingie, care a fost pe poarta. Un joc splendit al lui ianis, un jucator fabulos, un nr 10 veritabil! Sa il ia Real Madrid! Tonis Kroos e slab, sa joace ianis!!!!

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.