web analytics
Fotbal intern

După coregrafii sponsorizate, acum avem galerii plătite?

Înțeleg c-a făcut Nicușor Bancu nu știu ce prostie, iar clubul l-a amendat. Bine, amenda e un soi de pedeapsă, trebuie să cumpere bilete galeriei la următorul meci. Ori treaba asta mi se pare o tâmpenie, sper să nu se întâmple.

Dacă vrea să faca un gest, Bancu poate să cumpere bilete unor grupe de copii sau să le dea moca în piața mare din Craiova. Cum adică să cumperi bilete galeriei? Păi aia sunt un fel de juriu, ei îți taxeaza sau nu prestațiile, nu dai șpagă juriului. Se ajunge ca la FCSB, acolo unde dădea Florin Tănase bani galeriei pentru coregrafie. O tâmpenie!

Eu înțeleg că Bancu cu galeria s-a certat, dar sunt sigur că galeria o să fie mai fericită dacă intră la meci pe barba ei, nu pe biletele lui Bancu.

Și o mică poveste de context. Un club din Europa părților noastre, evident dintr-un campionat nu așa spectaculos precum al nostru, a vrut să se revanșeze către fani pentru un meci pierdut clar în fața rivalei din oraș. Și o minte luminată din club a zis că e bine dacă suportă clubul scenografia anunțată pentru următorul meci. Au cumpărat pânze uriașe, vopsea, spray-uri, o grămadă de lucruri și le-au trimis cu o dubă către fani. Ei bine, duba s-a întors la club învelită în pânză și vopsită cu mesajul: “Vă revanșați cu transpirație, nu cu bani”.

🙂

2 comentarii

  • Da ce, sunt singuri care s-au vandut pt $$$? sa nu ii uitam pe altletii din stefan cel mare care isi vindeau coloana pt o buticareala cu pepsi.

  • Da, Nea’ Cristi, dar noi suntem în România. Vorbești de o oarecare demnitate?…și colectiva pe deasupra? Pai cu 50 de shaorme și 2 lăzi de bere îi faci din rapidisti stelisti și invers. Sunt și băieți mișto dar putini. E același procent de treziți ca la alegerile parlamentare. 80 % PSD – 38% dinamovisti 😉.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.