web analytics
Diverse

Două întâmplări fără legătură. O brunetă în cantonament și MM Stoica, întârziat la meci

Atunci când cei din conducere au alte activități decât cele normale, jucătorii iau exemplu. Degeaba țipați pe ideea că fiecare judecă pentru el, că trebuie să fie jucătorii responsabili, că nu trebuie să aibă modele. Nu e așa în fotbal, nu o să fie niciodată probabil. Vestiarele sunt ținute sub control de oamenii cu autoritate, antrenor, director sportiv, manager general, pentru că așa e în România.

Să vă povestesc două episoade care, desigur, n-au nicio legătură unul cu celălalt. Doar vi le povestesc, îmi spuneți voi ce părere aveți despre ele.

1. În cantonamentul FCSB de la Plzen a pătruns, ca prin minune, o domnișoară venită cu un zbor separat din România. Brunetă, frumușică, tunsă scurt și pe la vreo 30 de primăveri, domnișoara nu este la prima astfel de excursie în străinătate. Coincidența face ca tot ea să fi fost, acum o lună și un pic, în vizită la Beer Sheva. Culmea, tot atunci când FCSB avea meci în Israel. Deci ori e coincidență uriașă, ori e un ultras FCSB.

2. La Plzen, domnul director sportiv Mihai Stoica a apărut puțin spre deloc la activități. În ziua meciului, cel puțin, a fost AWOL și a fost văzut din nou cu doar câteva minute înainte de startul partidei, în drum spre stadion, zic oameni din staff-ul FCSB. Unde a fost Mihai Stoica? Nu știu, dar probabil a avut ceva treabă importantă, știu că e foarte serios atunci când vine vorba despre locul de muncă. Ce zici tu acolo, din spate? Că la Zurich a băut de s-a pus în cap și n-a ajuns la meci? Eh, excepția de la regulă, MM Stoica nu face așa ceva. O fi avut treabă, o fi analizat adversarul, cine știe. Desigur, e posibil să nu fi fost atenți oamenii care mi-au spus mie, să nu-l fi văzut în autocar. Pe bancă n-a fost, dar poate a vrut să vadă meciul de sus.

13 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.