web analytics
Ajuta-i sa creasca!

Donează pentru tinerii fotbaliști! Avem și un tricou cu Xabi Alonso ca premiu

O să revin des cu update-uri legate de campania de strângere de fonduri pentru copiii fără posibilități materiale din fotbalul românesc. Am să revin pentru că ieri, când am lansat vaporul, am primit o mulțime de mesaje de la oameni care și-au anunțat intenția de a contribui. Am 10 milioane de lei în cont, alți bani promiși solemn de la oameni, plus alte gesturi frumoase.

Fă o donație:

RO23INGB0000999902853364 – în LEI

RO92INGB0000999901128432 – în EURO

Dacă vreți să trimiteți ghete, mingi sau orice alt echipament sportiv, puteți să o faceți pe adresa: str. Nerva Traian 3, etaj 1, sector 3, pentru Cristian Scutariu

Pe lângă tricoul lui Alexandru Maxim de la VfB Stuttgart, cei care donează vor putea primi cadou și tricoul lui Xabi Alonso de la Liverpool pe care amabil l-a oferit Costin Ștucan. E din sezonul 2004/2005, anul cu finala de la Istanbul, zice Costin, și va putea fi câștigat prin tragere la sorți dacă numele tău e pe lista celor care au făcut donații. Orice donații!

tricou-liverpool

Îmi pare rău că încă nu am acceptul fotbaliștilor care s-au alăturat campaniei să le mulțumesc public. Eu aș vrea să fac asta și pentru că prezența lor poate fi un exemplu, mai ales că toți contribuie semnificativ la treaba asta. Am să insist din nou la ei să mă lase să le dau numele public.

O echipă de liga a patra se va alătura campaniei și va face o donație la meciul de etapa următoare. Voi reveni cu detalii, oamenii fac un efort mișto de tot.

Români din străinătate care mi-au făcut pachete și care trimit prin curier lucruri și bani pentru copii. Ceea ce e absolut fabulos, vizualizați un pic efortul de a trimite pachet din Anglia, Germania sau Franța unui nene de pe internet cu un blog care stânge chestii pentru copii. Sunt impresionat!

Români din țară care au trimis mingi, ghete, bani, care atrag atenția prietenilor că trebuie să doneze, care și-au pus încrederea în treaba asta.

Mi-aș dori să fac cumva să nu se oprească lucrurile după 3 zile, că de obicei așa se întâmplă. O să îi ”hărțuiesc” pe toți cei care au promis că vor ajuta să se țină de promisiune și o să mă apuc cât pot de repede să duc ghetele și celelalte echipamente prin țară, copiilor.

Vreau să rezolv și problema transportului, așa că voi încerca să mă ”lipesc” de o companie auto care să îmi dea o mașină de câte ori va fi nevoie să merg prin țară pe la copii. Atât, mașină, și sper să accepte. Să îi apreciați pe ăia care acceptă.

3 comentarii

  • Deci (e mai interesant când încep aşa) am fost azi să pun ce am promis, dar mi-au spus de la ING că acel cont în LEI nu este cont curent, prin urmare îmi trebuie contul curent.
    Dacă alții au reuşit, să îmi spună şi mie, ca să-i şcolarizez pe cei de la Piteşti.
    Dacă ai un cont curent, poți să mi-l dai şi pe mail: ajax.adi@gmail.com

    • N-am vrut sa pun contul curent pentru ca în contul curent umblu eu si nu am vrut sa se amestece banii. Ala e un cont de economii pe care, eu bogat fiind, il am mereu pe zero 🙂 De aia am zis ca e usor sa tin evidenta banilor acolo. Iti pun pe mail contul meu curent, imi zici ce suma trimiti si o transfer imediat in contul de economii, ala pentru copii. Mersi pentru efort!

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.