web analytics
Fotbal intern

”Doar Dinamo București” – Manchester City 0-5. Bătuți de englezi, umiliți de dinamoviști. Se poate mai rău?

În primul rând, Florin Niță = superb! Mirific!

Despre umilința de proporții planetare aplicată de fanii lui Dinamo nu mai discutăm, da? Am discutat în articolul precedent, îl puteți savura acolo, găsiți detaliile desființării gloatei fecesebiste cu complicitatea utilului Mihai Stoica, cel care i-a îndrumat pe fanii lui Dinamo care se dădeau steliști către Gigi Becali! Din nou, mă înclin!

Jocul merită discuție? Reghecampf înțelege din fotbal că Muniru e peste Bourceanu, motiv pentru care eu n-am să mai comentez altceva. Omul a stat, s-a gândit, și a zis: ”Hei, Muniru e mai bun decât Bourceanu, said no one ever! Dar eu îl bag titular”. Zici că a avut over la pariuri, așa s-a sabotat. Cumplit!

Așa cum am mai spus, lui Becali nu îi va păsa niciodată că lipsesc galeriile cât timp i se umple stadionul. Voi credeți că el ar renunța vreodată la 50.000 de plătitori pentru a recăpăta galeriile? Niciodată! Dar uite că erau buni și ”drogații” la ceva, pe ei nu îi păcălea nimeni să se sinucidă cu coregrafii.

Fotbaliștii nu trebuie criticați prea rău, nu au vreo mare vină. Serios, City e printre cele mai mari echipe din lume. E ca și cum voi v-ați ”duela” la muncă cu cel mai mare zugrav din lume. Sau cu cel mai mare livrator de pizza din lume. Zero șanse, bătaia era inevitabilă. Ba, pe alocuri, aș fi lăudat câțiva steliști în seara asta.

The Guardian, The Sun, Daily Mail și celelalte ziare englezești care și-au trimis oamenii la București i-au trimis cam degeaba. Internet pentru presă nu prea a existat. Wi-FI-ul a fost degeaba, cablurile mergeau din 2 în 2. Nu e vina FCSB, e vina cui a dat 265 de milioane de coco pe Național Arena și a cumpărat routere de 80 de lei din Lidl.

4 comentarii

 • :))))
  :))) dinamovistii nu se duc la meciurile lui Dinamo, se duc la alea ale FCSB-ului(care atunci cand pierde e Steaua, de fapt iar cand castiga sunt doar FCSB :))
  Multi dintre prosti au platit si bilet, ca doar nea’ Jiji nu le da branza pe gratis :)))
  Culmea e ca au fost mai multi dinamovisti aseara pe National Arena decat toti pana acum la meciurile lui Dinamo :))) Acuma ce e drept, Dinamo este neinvinsa in Champions League din 2007

 • Imi place stilul tau, Cristian. Mi-as dori ca “presa” din Romania, presa “SENZATIONALului” si a “SOCANTului” sa imprumute putin din stilul tau.
  Keep it up!

  PS: Nu stiu daca au routere la LIDL, dar ai grija, poate te dau astia in judecata:)).

 • Cea mai mare umilinta din istoria ultrasilor ! Doar DINAMO BUCURESTI ! Salut Cristi Scutariu : ti am spus ca va fi o furtuna alb-albastra in aceasta seara pe AN ! Norocul Stelei s a numit Nita ! Portarul Nita ! Era meci de 10 – 0 !

 • Muniru ca Muniru dar Achim nici macar nu a fost in stare sa ii atinga pe aia. Zici ca alerga prin zmoala. Enache ala e un inutil. Ca fundas nu stie sa faca o deposedare iar ca mijlocas e prea limitat tehnic.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.