web analytics
Fotbal intern

Ne-am dixtrat la Concordia – FC SB SA 0-2

Nu e rea Fecesebica, nu cred că va avea emoții prea mari să ia titlul anul ăsta, să danseze Meme cu lăutarii la vreun Ballroom:

 • Nicușor Stanciu este, de departe, cel mai bun fotbalist din România! De departe! Din păcate, prevăd dispariția lui în sistemul 4-1-4-1, sistem în care e nevoit să muncească ca un rob. Ori el nu e rob, rob poate fi Chipciu. Nicușor e gleznă fină.
 • Singurele lucruri mai sinistre decât evoluțiile recente ale lui Chipciu sunt tricourile Lotto din bumbac ale Concordiei Chiajna. Poate doar execuțiile lui Adi Popa să se asemene, săracul nu cred că mai are genunchi de la atâtea lufturi.
 • Probleme mari în apărare în continuare. Tamaș e subțire rău, mai subțire decât mă așteptam. Adică mai repede îl văd pe Râpă în dreapta și pe Papp în centru lângă Varela Fernando. De Toșca nu mai zic nimic…
 • Pintilie e mort dacă adversarii joacă cu două vârfuri, e lat. Bine, nu din vina lui, ci pentru că lui Reghecampf îi e frică de Chipciu, nu-l scoate din primul ”11” ca să joace, așa cum e normal, 4-2-3-1.
 • M-am bucurat câteva secunde când am văzut fericirea lui Meme. Cum stătea el acolo, în tribună, zâmbind la ceea ce nouă ni se pare banal: un stadion de provincie la un meci meh. Privarea de libertate te face să apreciezi lucrurile mici, nu?
 • Becali, MM, Gebhart, Chipciu și Tamaș, adică vreo 9 ani de pușcărie cu executare sau suspendare. Cât de tare? Apropo, Gebhart e fotbalist, s-a văzut la devierea aia pentru Stanciu, însă până va fi ok fizic îi va expira contractul.

banner

17 comentarii

  • Nu, deocamdata. Si oricum, nu as fi spus ceea ce te-ai fi asteptat sa auzi. 🙂 Mie nu mi-a displacut aseara, a facut cam tot ceea ce putea face in conditiile astea. Eu mai am rabdare cu el.

 • Mie imi e frica cel mai mult de Dinamo,Rednic stie sa gestioneze meciurile importante…stie sa joace la rezultat,e antrenor bun….campionatul se joaca ca pe vremuri,intre steaua si dinamo.

 • Tamas n-a jucat deloc rau, te iei degeaba de el.La faza luftului vina mai mare o au Pintilii cu Varela, s-au incurcat unul pe altul si a sarit mingea in zona lui Tamas…

 • nu ai dreptate cu Tamas. a jucat foarte bine, nu a gresit nicio minge. dupa parerea mea e cel mai bun transfer din iarna asta in Romania, fara nicio caterinca. baiatu e fotbalist, inca nu are meciuri in picioare dar cred ca o sa fie si la Euro. faza e ca Steaua are 3 fundasi centrali foarte buni (Papp nu e niciodata fundas dreapta), dar pot juca doar 2 acolo. iar Rapa, baiatul cu 3 titluri de campion in Romania nu e de Steaua. sper sa-l imprumute la Farul sa ne batem si noi la promovare :)))

  • Eu am mereu dreptate, nu sunt arogant, dar asa e. Iti dau doar exemplul din repriza a doua, atunci când a dat pe lângă minge din poziție de ultim apărător și doar bâlba unuia de la Concordia a făcut să nu primească Steaua gol. El e fotbalist, însă nu are mecuri și asta se vede.

  • si eu sunt cu Farul, dar daca vrem promovare nu cu d-alde Rapa o obtinem 🙂 … inca mai am cosmaruri cu Farmache fundas dreapta :)) plus ca acolo e bajan…

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.