web analytics
Diverse

TVR se distruge din interior. Mă obligă să nu mă mai uit la ei, deși le devoram programul

Tânăr jurnalist, motivat, spirit curios, 4 limbi străine și porniri de kamikaze”. Angajaaaat la TVR! Oamenii de acolo au porniri autodistructive, nu am nici cel mai mic dubiu în acest sens. Altfel nu îmi pot explica de ce s-a modificat cea mai mișto grilă de seară pe care a avut-o o televiziune din România în ultimii 20 de ani.

Bătrân fiind, aproape că îmi făcusem un ritual în serile în care nu eram la redacție. Jurnalul TVR era cel mai ok pentru mine. Imediat după mă uitam la Vorbește Liber cu Sorin Avram, singura emisiune de profil pe care o puteam digera. Habar nu am dacă va mai rămâne.

Imediat după urma Moise Guran cu Biziday, emisiune care a dispărut din grilă. Moise s-a mutat la Digi24 deși au existat negocieri cu ăștia de la TVR. Am înțeles că voiau să îl mute mai târziu.

După Moise Guran terminam seara cu Starea Nației a lui Dragoș Pătraru. Emisiunea rămâne în grilă, va intra în locul lui Moise Guran, însă am înțeles că sunt probleme. În sensul în care conducerea TVR a împărțit minutele emisiunii 50-50 cu Dragoș Pătraru și fiecare cu a mă-sii. Pătraru trebuie să își vândă singur spațiul de reclamă pentru a supraviețui. Și, așa cum singur mărturisea, activitatea asta nu e una care trebuie să preocupe un realizator de emisiuni. Îți mănâncă din timp și asta poate însemna o scădere în calitate.

De ce face TVR asta? De ce nu a făcut pe dracu-n paișpe să mențină cel mai bun program pe care l-am urmărit vreodată la TV în România? De ce mă obligă să mă uit la alte mizerii?

sursă foto: FB Starea Nației

sursă foto: FB Starea Nației

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.