web analytics
Fotbal intern

Distrugătorul de cariere acționează. Victima de acum: Ovidiu Popescu

Nu e! Unii nu învață din greșeli orice ar face. Chiar și după ce au făcut sute de erori asemănătoare, tot nu se învață minte. Sigur, pretenția ca pățitul să tragă niște concluzii de pe urma unei gafe este justificată doar dacă pățitul are un IQ mai mare decât numărul de la pantof. Gigi Becali a nenorocit zeci de fotbaliști de-a lungul anilor și continuă să o facă după fix aceeași rețetă.

Știți cum procedează un conducător de club din fotbalul modern al anului 2017? Cum recompensează el fotbaliștii care sunt în formă? ”L-am chemat pe Ovidiu Popescu la Palat, i-am zis lui Mihai (n.r. – Stoica, aghiotantul) să vină până la mine. Are nuntă, nu ştiu dacă o să pot ajunge la Timişoara, dar i-am dat toţi banii pe care îi aveam în buzunar, 8.000 de euro, dar de nuntă. I-am dublat contractul. L-am întrebat ce salariu are, mi-a zis că 6.000 şi i-am făcut 12.000. Se uita la mine şi nu-i venea să creadă. Avea patru ani contract, acum are cinci”.

Simplu! Așa! Ce consultat președintele, ce întrebări către antrenor, ce analiză? Nu, tată! Mâna-n buzunar, banii pe masă, ura și la gară. Plus laude excesive care, vă asigur, l-au pus pe Ovidiu Popescu în postura de a fi respins un pic de o parte a vestiarului. Și e normal, e un copil cu 12 meciuri la echipă, în 10 dintre aceste meciuri fiind perfect mediocru.

Hai să facem un pariu! Îi doresc tot binele din lume lui Ovidiu Popescu, sper să reușească în fotbal pentru că l-am auzit vorbind, alte șanse n-are. Jur, îi doresc tot binele, dar pun pariu că în cel mult doi ani va fi vândut la o echipă gen Voluntari sau Chiajna pe 50.000 de euro. Pentru că intră în același vârtej în care au intrat ”douăjdemilioane Andrei Cristea”, ”maitarecaHagi Florentin Matei”, ”peăstaiau50demilioane Gabi Iancu”. Distrugătorul de vieți și de cariere acționează din nou, Ovidiu Popescu n-are nicio șansă, e mâncat. Din păcate!

Un comentariu

  • Si eu ii doresc tot binele din lume lui Ovidiu Popescu, dar ii doresc succes anul viitor la Aktobe sau Neftçi.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.