web analytics
Opinie

Diseară, la 18, din nou la Universitate! De ce nu e suficientă demisia lui Ponta

Pentru că nu trebuie să ne intereseze că pleacă Ponta, Oprea și Piedone! Trebuie să ne intereseze ca cei care vin în locul lor să știe că în cazul în care o iau pe arătură se vor confrunta cu forța poporului. Un popor căruia nu îi e teamă să își asume chiar și ieșirea în stradă pentru a cere îndreptarea lucrurilor.

Pentru că demisiile ăstora sunt oricum, numai de onoare nu. Ponta a demisionat pentru că oricum era mâncat, nu mai exista, viitorul lui politic era precum viitorul în fotbal al lui Mutu. Pentru că Oprea e palalila și ignoră bunul simț cu discursuri aiurea. Pentru că Piedone minte și e nesimțit chiar și în discursul de demisie, unul pe care îl recita aproape cu lacrimi în ochi.

Pentru că nu e voie ca partidele de partea cealaltă să creadă că un soi de victorie a lor. Trebuie să știe că lumea nu a ieșit și nu iese în stradă în numele lor, nu îi vede ca pe o soluție în condițiile actuale.

Pentru că presa trebuie să încerce să nu se mai joace. Nu, aseară nu erau 15.000 de oameni în stradă, așa cum spuneau TOATE posturile TV până să se revolte lumea din acest motiv. Erau 25.000 cel puțin!

foto: Mircea Ilie

foto: Mircea Ilie

5 comentarii

  • am o teorie, Ponta a facut asta in interesul PSD, cu cat amana demisia cu atat crestea ura impotriva PSD-ului, exact ca la prezidentiale. Multimea este acum bulversata, nu se astepta nimeni sa plece atat de repede, nu mai stiu ce sa ceara. Din pacate in marea aia de oameni se gasesc atat de multi dobitoci incat multimea isi pierde din credibilitate. Problema majora pe care o vad eu e ca nu au ce sa mai ceara, vorbesc de ceva realizabil, ca aia nu vor pleca din parlament, din primarii sau consilii judetene ca asa vrea pulimea, in cel mai bun caz baga frica in ei si o luna doua nu mai fura, in rest nimic de bine pe termen lung. Ce ma deranjeaza ca Iohannis se catara pe saracii oameni care si-au pierdut viata in Colectiv, ce ar fi sa mergem in Sibiu sa analizam vreo doua cluburi care au autorizatii de pe vremea sus-numitului, oare nu cumva mergea treaba la fel ca la Piedone? Dar acum se da sustinator al strazii, se trage din aceeasi mizerie ca si restul politicienilor pe care multimea furioasa ii detesta

  • am mai comentan si in alte parti, decizia lui Victor Viorel nu are nicio logica, zic asta datorita faptelor sale din anii de mandat, as putea spune chiar de politica. Nu ti se pare ciudat ca plagiatorul sa plece ca au iesit 20-30k de oameni in strada? la nesimtirea de care a dat dovada in toti acesti ani imi e clar ca e doar o miscare politica dar nu reusesc inca sa o inteleg, oare vom revedea filmul taierilor din nou? nu e deloc logica demisia, pai plagiezi si esti prins, iti faci comisie de etica si aia de salveaza, nu demisionezi, te fugareste dna-ul si te doare-n cur, cum naiba sa-si dea demisia ca cer 25k de “nimeni” (asa ma gandesc ca ne vede el)?

  • pana nu schimbam aceasta clasa politica (guvern-opozitie sa fiu bine inteles) noi nu avem nici un viitor.
    aseara la B1, Orcan vorbea despre pericolul din cluburi si ma gandeam cat de scurt in gandire este. Daca nu observa cand te urci la volan si bagi cheia in contact de regula intri intr-un dans la morti. Majoritatea spitalelor arata mai rau decat penitenciarele iar despre educatie no coment. Singurul singurul stat din Europa care nu a fost capabil sa tipareasca si sa asigure manuale gratuite pentru elevii din clasele primare.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.