web analytics
Fotbal intern

Dinamo – FC Voluntari 3-1. Măcel cu nimeni în tribune, dar se bat cu Steaua la titlu

Cum să râzi de fecesebiști că lasă tribunele goale cu Chiajna și tu să aduci o mie jumate de oameni cu Voluntari, la meci în care poți trece pe primul loc? Nu erau câinii roșii veninoșii cei mai suporteri tari dîn lume? 🙂 O mie cinci sute?!?! Dacă dădea o ploaie erau 218, cât un tramvai mai plin?

Poate mă uit eu fix la meciurile lui Dinamo în care Do(b)rin e mort în cadă. Că trebuie să fie așa, altfel nu îmi explic de ce îi suflă toți în cur, băiatul e la fel de deșirat precum îl știam. Să mă ierte, că am înțeles că e un om de toată isprava, dar aici nu suntem la ora de religie.

Mă bucur că am văzut meciul ăsta, îmi confirmă faptul că doar Dinamo poate să facă față Stelei în acest sezon în lupta pentru titlu. Sunt curios care e situația lotului, dacă au variante puternice și în cazul în care Gnohere se accidentează, lipsește Palic sau pică vreun fundaș.

De ce există un astfel de club? La FC Voluntari mă refer! Serios, care îi e scopul? Înțelegeam dacă voiau ceva, dacă nu risipeau bani pe bătrâni mumificați și încercau să construiască un club cu tineri din Ilfov. Dar cum să dai banii comunei lui Maftei, cel care a încetat să fie fotbalist prin 2007? Le trebuie un restart, cu antrenor capabil și cu fotbaliști tineri, care vor să facă ceva cu viața lor.

Sunt curios pe cine vor fi învins dinamoviștii dacă bat în derby. Că tot anul rivala e FCSB, dar când joacă contra lor devine brusc Steaua. Mai ales când e cazul de vreun rezultat bun.

Pot să guițe fanii dinamoviști până le pică lumina, în stilul ăsta nu vor face treabă pe termen lung. E aproape imposibil să transferi atât de ieftin și să dai lovitura cu salarii mici. Cum crede Negoiță că obține titlul când el are 7000 pe lună excepție de la regulă? Păi Astra și Steaua dau banii ăștia șoferului de autocar.

dinamo

12 comentarii

 • Apropo de spectatori ! FCSB-UL ( sau Steaua ca inca nu stim nimic sigur pina nu avem ceva definitiv de la lustitie ) se spune ca ar avea intre 40 si 50 % din masa de suporteri iar Dinamo ar avea intre 14 si 18 % conform mai multor sondaje de opinie ! In plus FCSB-ul joaca pe un stadion nou-nout, care a costat 250 milioane de euro, iar Dinamo joaca pe un stadion din evul mediu, pe care nu stiu cum de mai primesc licenta de joc ! In acest caz , daca Dinamo aduce 1000 sau 1500 de spectatori, FCSB-UL ar trebui sa aduca minim 5 – 6000 pe un stadion nou-nout ! Hai sa ne uitam in urma cind Dinamo juca pe Arena Nationala sa vedem citi suporteri aducea !!!!!!!??????? Minim 7000 daca mi aduc eu aminte ! Sau sa ma contrazica cineva …

  • Inca odata ”Universul vostru” se invarte in jurul Stelei! Tot o dai cu ce suporteri aduna Fcsb/Steaua,dar omiti un lucru,mare parte din suporteri, nu mai vin la stadion.Din ce motive? Chiar nu are rost sa comentam acum! Era vb de ce suporteri vin la dinamo (nu Steaua,nu alta echipa). Dar pt ca materia cenusie a voastra,nu va ajuta sa purtati o discutie despre dinamo, fara a face referire si la Steaua. Da,nici la Steaua nu mai veneau prea multi suporteri (dar aveau si motive),spre deosebire de galeria dinamo,care se vrea: cea mai frumoasa, cea mai puternica, cea care candideaza la ”Mura de aur”. Gata,opriti-va din a fi penibili,din a face coregrafii anti Steaua,cand in mintea voastra nu sunte-ti siguri cu cine jucati,decat dupa cele 90 de min…in functie de rezultat.Daca ati pierdut,ati jucat cu fcsb….daca,castigati,ati jucat cu Steaua. Pana cand o sa mai fiti atat de josnici????

 • Salut. Chiar nu eram sigur ( dupa articolul scris in legatura cu gheata lui Patrick Petre ) daca, in sfirsit, descopar un ziarist care ne spune in fata ca are sufletul ros-albastru ! Ceea ce nu e rau, evident ! In rest toate bune si bafta di,seara ca se anunta o furtuna alb-albastra in zona intre Bdul Basarabia, Bdul Chisinau si Vatra Luminoasa ! Pentru mai mult de 3 goluri incasate aveti in aproape Spitalul Monza dar nu stiu daca au Camera de Garda …
  PS Facem pariu ca simbata nu se vand toate biletele ?

 • Critiii, te rog frumos. Nu sterge din rusinea dinamovista. Ce 1500? Pe stadion a fost o prezenta de 700 de catei

 • 1500 pe dinamo, nu pe national arena si dupa ani dezastruosi, nu dupa ce ai eliminat slavia praga. N ai cunm sa aduci suporterii ‘casual’ la un meci cu voluntari, pe un stadion de unde nu vezi, in conditii mizere. Pe national arena dinamo nu a avut niciodata mai putin de 7-8mii cu toate ca situatia la club e cum e

 • M U I E steaua oricare ai fii !!! ii uram din tot sufletul chiar daca e steaua sau fcsb ! da , jucam cu fcsb sambata , dar ii uram la fel de tare !

  • Critiii, te rog frumos. Nu sterge din rusinea dinamovista. Ce 1500? Pe stadion a fost o prezenta de 700 de catei.

 • Asta explic și eu anumitor “amici”, (tras de par și amici)! Când pierd, iau bătaie de la fcsb, când stau capra la astra și fac culcaturi ca în armata pentru ca nu cumva sa urce steaua pe primul loc, nu se pune! Apoi când bat, dacă se întâmplă minunea asta, au bătut 100% Steaua!!!!
  Nu au cum sa scoată capul în Europa, cum o face Steaua sau fcsb, chit ca o sa ia bătaie de la Manchester City.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.