web analytics
Fotbal intern

Dinamo – Viitorul 1-2. Florinel Coman, viitor superstar

Ce fotbalist poate să fie Florinel Coman. Are un fizic extraordinar pentru cei 18 ani ai lui, e tehnic, are viteză, are șut după cum a putut simți și Brănescu. De unde i-o găsi Hagi? Fabulos jucător!

Cum se numește atunci când galeria ta e acuzată că a dus mai mulți oameni la proteste decât aduce pe stadion, la meciul cu liderul Ligii 1? Tot nu înțeleg de ce Dinamo nu reușește să umple stadionul ăla mic, jur.

Gică Hagi a văzut potențial în jucători pe care multă lume îi vedea fie fără talent, fie terminați. Și a avut succes de fiecare dată, are un simț incredibil la fotbaliști. Totuși, eu nu pot să văd ce se mai poate scoate din Gabi Iancu, l-am văzut și în seara asta într-o formă fizică și fotbalistică… wow! Pare revenit după retragere pentru câteva demonstrative.

Dinamo a făcut una dintre cele mai bune afaceri din ultimii ani, doar c-a făcut-o fără să știe și fără să aprecieze asta. Dan Nistor, așa cum am spus încă de la transfer, este unul dintre mijlocașii buni și foarte buni din Liga 1. Mai tare e că nici nu a fost foarte apreciat în evoluții, nici de antrenor și nici de fani, când el e constant top 3 la Dinamo.

Palic e și el împărat la echipa lui Andone, ar fi o tragedie dacă nu reușesc să îi prelungească înțelegerea. Pentru că nu îmi pot imagina cum ar arăta echipa fără el acolo. Bine, eu nu îmi imaginam cum o să le fie și fără Lazăr, Gnohere și Rotariu, și până acum nu îi plâng prea tare.

Hagi a încercat cu Vână, dar n-a ieșit nimic. Răzvan Marin pare să fie o pierdere mai mare decât anticipam eu, iar când Chițu și Iancu nu joacă absolut nimic e cam greu să aduci pericolul în careul advers. Știu că Benzar e fundaș dreapta de națională, dar în astfel de situații eu l-aș juca mijlocaș fără probleme. Neluț Roșu poate să fie o soluție, a fost mereu un mijlocaș subapreciat, mi-a plăcut și la CFR și la Chiajna.

foto: Academia Gheorghe Hagi TV

7 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.