web analytics
Fotbal intern

Dinamo a umilit FCSB în tribună. Dar dacă îi dă FCSB cu terenul în cap sâmbătă?

Nu a mai existat subiect pe care să îl tratez de trei ori în începutul unui articol într-un interval atât de scurt, însă ăsta merită. Disputele din tribună au căpătat un nou sens după ceea ce dinamoviștii le-au făcut suporterilor vicecampioanei. Doar cetățeni, e drept, galeriile Stelei nu mai au vreo treabă cu echipa. Chiar și așa, a fost o umilință de proporții biblice pe care au resimțit-o, sunt sigur, și steliștii ăia steliști, de acasă. M-am amuzat teribil, am apreciat farsa, bună de tot, merită expusă.

Dar chiar și în condițiile astea eu vreau să vă propun două subiecte de discuție:

1. E suficient pentru dinamovistul din peluză că l-a umilit pe cetățean? Repet, nu vreau să le iau din merite, au fost buni. Dar e suficient?

2. Dacă FCSB o ucide fotbalistic pe Dinamo sâmbătă? Nu zic că-i probabil, mi se par echilibrate valorile, dar posibil e. Le va păsa suporterilor?

Bucuria unui suporter, sunt sigur, e completă atunci când pe lângă o umilință aplicată rivalilor din tribună vine și o victorie pe teren. Ori la noi nu mai e cazul de așa ceva, avem un fotbal atât de slab încât în curând nu o să mai intereseze pe nimeni. Cea mai bună echipă din țară, teoretic și practic, este victimă sigură în fața uneia dintre cele mai bune echipe ale continentului. Nu contăm împotriva celor mari, în curând ne va fi tot mai greu să ajungem și în grupele Europa League. Ce ne facem?

Ce ne facem atunci când fanii ăia deștepți (nu sunt ironic, trebuie să ai sclipire pentru așa ceva) ai lui Dinamo nu vor mai avea cui să facă farsele? Ce o să se facă lumea dacă Becali închide mâine prăvălia? Dacă Negoiță e prins cu vreo bubă și Dinamo închide taraba? Ca Rapidul. E groaznic ce se întâmplă. Realitatea nu e frumoasă, e boccie.

14021514_1154072911324288_4867586342141941365_n

9 comentarii

 • Cristiane, de la tine chiar am pretentii! Tu doar ridici o ipoteza cand, de fapt, e clar ca e o certitudine. Sambata va fi de la 3 in sus pentru Steaua. Dinamo e o gluma, uita-te ce lot are, dar mai ales ce rezerve a avut la ultimul meci in conditiile in care n-a avut niciun absent.

  Rezerve: Penedo Cano – M. Popescu, P. Petre, A. Marc, Serban, Popa, Olteanu.

  Steaua are de departe cel mai bun lot din Romania in momentul de fata, Dinamo va continua sa celebreze momente de genul cand si-au dat foc in Ghencea si cand au ajuns ca impostorii la un meci de Champions League, sa auda lumea ca exista si ei. 🙂

 • sa te bucuri ca ai reusit coregrafia asta împotriva actualilor fani fcsb(cetateni) e ca si cum te-ai bucura ca iei înghețata unui copil autist…

  totusi sa fim realisti ca fanii din piata obor nu ar fi reusit nimic daca in incinta stadionului se afla peluza nord si Sud !!!atletii se pregateau iarasi de jocurile olimpice. La fel ca si pe 10mai cand sarbatoresc ca a luat peluzs din ghencea foc.Am ajuns sa ne bucuram pentru niste prostii!!!Asta e romania popor de lasi,de parveniti si de psd-isti!!! Daca “”ultrasi dinamovisti aveau demnitate faceau aceasta coregrafie cand s-ar fi aflat si galeria stelei dar cum galeriile sunt in Silenzio stampa si vin decat din IS GJ SB BV CJ SM normal ca patrupezii au facut ce au vrut ei.
  Mimi sincer e la club degeaba !!! Nu avem un director de imagine ..un marketing …relatii cu suporterii …toti in familia JiJi

 • Ia uite, ma, cum au gasit ei micutii aghiotanti gigisti scuza! Cica a fost, domn’le, o ironie extrem de fina a stelistilor la adresa dinamovistilor. Fabulos.

  Referitor la problema meciului de sambata, ca dinamovist sunt destul de sigur ca vom pierde. dar, cum a zis si Radu, sunt lucruri care nu tin de noi. Tin de ruptul in fund care ne conduce si nu a dat un leu pe jucatori.

  • Jurnalistii englezi nu pricepeau nimic. Eu le-am tradus la vreo 5 toata treaba, cu povestea din spate, asa cum e si pe Prosport.

   Nu va mai grabiti asa.

 • On topic, ca suporter, tot ce poti sa faci e sa mergi la meciuri, sa`ti iei un tricou, sa incurajezi echipa, sa ai cea mai frumoasa galerie. Sunt lucruri care sunt sub controlul tau si mi se pare normal sa te mandresti cu ele la fel de mult, sau chiar mai mult decat cu performanta din teren, care tine de altii. Nu sunt ‘ultras’, pentru context.

 • ESPN:

  “The Guardian did report that “the display had been organised by a group of Dinamo fans who posed as professionals offering to help prepare the display before the match.”

  Local journalists eventually decided not, telling PA Sport it was probably more of a sarcastic reminder from Steaua fans that they are in the Champions League and Dinamo are not.”

  Ori minte ESPN, ori, Cristian, nu te mai poti mira ca majoritatea amatorilor de sport considera presa noastra un gunoi. Sau, hai, plina de gunoaie.

   • Reiese ca jurnalistii romani le’au spus astora de la Espn / pa sports ca treaba a fost o ironie a stelistilor. Cine le a spus asta este ori mincinos, ori prost + incapabil sa se informeze. Adica n are ce cauta in presa

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.