web analytics
Fotbal intern

Dinamo revine în playoff. Wait… what?

Dinamo bate cea mai sinistră formă de viață din Liga 1 și revine în playoff. Văd că se bucură lumea, mi se pare absolut teribil că am ajuns să ne bucurăm că ditamai Dinamo nu va lupta pentru evitarea retrogradării.

Alt salvator care a venit în fotbalul românesc, Negoiță Rin, își vede de treaba lui în timp ce echipa joacă pe un ogor oribil, pe niște boscheți inestetici. Altfel, da. Le aștept pe alea cu ”a salvat echipa”, cu ”investește cât poate”, cu ”l-a adus cu eforturi pe Bokila”. Săracii oameni, habar nu au că Negoiță a scăpat de niște datorii de ”pe dreapta” folosindu-se de insolvența dinamovistă.

Nu mai suport tâmpeniile astea de echipe care promovează pentru banii din drepturi TV și aduc toți rupții, toți expirații. Juventus Colentina e într-o situație de rahat, sper să dispară din Liga 1, dar e o situație pe care și-o fac cu mâna lor. Au penalty cu FCSB și cu Dinamo și executanții bat ca niște ratați.

Cațiaș paula ta, ce horror arată Dinamo. Nu echipa, clubul. Sunt 300 de spectatori la meci, meci care se joacă pe un ogor, pe o pajiște neglijată care face parte dintr-un stadion urât cu crengi. Le-a plecat antrenorul, a plecat și omul cu imaginea, adică Mutu, cine naiba a mai rămas? De ce au cluburile astea parte de o soartă așa urâtă?

Despre fotbal nu vă zic nimic. Dinamo are niște fotbaliști de-ți vine să te iei la palme. Filip ăla e horror, Dudea e mort, dar e improvizație, Anton nu are ce căuta la națională, nici la aia under 15, iar fundașii centrali sunt morți. Da, știu că a dat Katsikas dublă.

Un comentariu

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.