web analytics
Diverse

Dinamo – Pandurii 1-1. Vă rog, nu-l mai lăsați pe Dinu Vamă la TV că mă uit la Look de mâine

Ropotanski e brazilian, i se spune Lemnao. Serios, ați văzut ce i-a făcut Palic la faza golului? Faze de genul ăsta am văzut ultima dată în generală, când venea câte un țigan mingicar mai bătrân și își bătea joc de noi la fotbal. N-ai voie să pățești asta.

În loc să-l lase naibii să își trăiască anii de final spionându-și vecinii, Digi se încăpățânează să-l cheme în studio pe Dinu Customs, nene care n-are nicio treabă cu fenomenul. Cred că în timpul meciului se duce să bage un bilet la Stanley, cum a mai făcut, și în pauză comentează după ce citește vreun live text făcut de Fanatik. El mi-l laudă pe Ropotan, băiat care a făcut posibil golul lui Palic.

Nu a existat în Liga 1 a ultimilor ani jucător precum Răduț. Pe cât de talentat e, pe atât de capricios mi se pare. Mi se pare imposibil de domesticit, e ca o pisică, poți să îl iei cu bunuțu’ cât vrei tu, tot ca el o să facă. A jucat superb în repriza a doua, deși domnul securist îl critica la pauză.

Cristi Balaj a tras rumeguș, ăla la Hanca a cam fo’ penalty, l-a trântit pe Acsinte și l-a și pocnit după cap, să fie sigur că nu se mai scoală ușor gorjeanul. Păcat de Balaj, ar fi putut avea primul meci arbitrat bine în ultimii 12 ani.

Săpunaru e o putere de fotbalist, e cam cu 3,5 secunde mai jucător decât media Ligii 1, lucru care mă face să cred că din vară nu va mai juca la Pandurii. Oricum, n-are voie să lipsească de la Euro, păcat că cei doi Iordănescu nu vor să se înțeleagă asupra postului pe care joacă.

Mevlja ăsta îmi aduce aminte de Szukala, iar asta e de bine. La fel, Hanca poate mult mai mult, sunt sigur că va ajunge bine dacă se ține de treabă și nu aruncă cu pietre după paparazzi, precum Steliano Filip. Ultimul e pilaf, as usual.

6 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.