web analytics
Fotbal intern

Dinamo-i culmea. Și pierde

Faza penalty-ului la Marius Constantin e fix așa cum trebuie ca să fiu înjurat monstruos. Nu e clară, deci orice aș zice, fanii unei echipe mă vor înjura. Dar n-aș fi dat penalty, na. A fost contact, dar prea ușor. Ne-am sensibilizat rău cu fotbalul ăsta, în special de când e VAR, ne aricim la fiecare contact, e ceva de speriat. Bine, fraier dinamovistul. Că putea să-l lase în pace pe Constantin, nu făcea nicio brânză. Faza cu hențul în careul Craiovei rămâne mister, n-am văzut reluarea, am ratat-o. Comentatorul părea să dea de înțeles că fu henț.

Spun de Nistor fix ce spuneam și când era la Dinamo. E un fotbalist extrem de util și, dacă nu e vreo coincidență colosală și joacă bine doar când mă uit eu, mi se pare și fotbalist de lot la echipa națională. Nu râdeți, că nu e ca și cum suntem vreo Franța, vreo Germania. Nistor e fotbalist bun, bun de tot. Mi-a plăcut, în special în prima repriză. Leagă jocul, aleargă, e surprinzător de limpede atunci când urcă cu mingea la picior și, văd de vreo două sezoane, are și niște pase lungi șocant de complexe pentru ce mă așteptam eu de la el.

Andrei Ivan e îngrozitor de slab, ce s-o fi întâmplat cu băiatul ăsta. E groaznic, are viteză absolut degeaba, el joacă la Craiova din lipsă de variante, nu pentru c-ar exista în acest sport.

Ce bine se văd tricourile lui Dinamo. Macron face de câțiva ani super tricouri pentru echipele de fotbal. Singurul rateu dat a fost cel de la PAOK, echipamentul principal din acest sezon. E horror! Al lui Dinamo e mișto, așa cum era și ăla de sezonul trecut. Nu știu dacă interesează pe cineva, pe mine mă interesează. Cum, de exemplu, Craiova are cele mai urâte echipamente Puma pe care le-am văzut în viața mea. Nici nu cred că sunt Puma, trebuie să fie fake ceva. Sau dacă sunt Puma, sunt varianta stock, aia de trial, sunt gratis 6 luni și plătești după dacă vrei ceva mai bun. Dar e o chestiune de preferință, ție poate ți se pare fix invers, e ok.

Ilie Dumitrescu s-a certat cu Cristian Geambașu de la GSP, înainte de meci. ”Ești gazetar de 30-40 de ani și vorbești așa cu o ușurință… Cred că ai potențial mai mare și poți să vorbești despre un jucător. Jucătorul ăsta a jucat în Primera Division și merită mai mult respect”, i-a zis Mister după ce Geambașu a spus că Garcia nu e jucător de la Man. City. În ideea în care spaniolul a fost și el pe acolo, nu e vreun Kun Aguero.

Știu că o să ziceți că trag prenadez, dar eu tot nu cred că Dinamo va avea emoții anul ăsta. Sigur, realitatea îmi dă palme. După 7 meciuri au cinci puncte, sunt la retrogradare. Dar n-are cum să rămână așa, au lot bunicel, poate își aduc și antrenor adevărat și modifică situația. În final de meci a tremurat Craiova rău. Și asta cu un Dinamo mai puțin omogen decât ăla care a început jocul.

O să fac o cerere către CNA să interzică mizeria aia cu Vlad Cazino. Tâmpenia aia, tentativa aia de glumă cu transhumanța plauzibilă. Cretini fără imaginație, cu glume de șantieriști în Torino. Risipă de bani pe toți drogații cu iarbă ieftină de la vreo agenție wannabe de prin subsolul unui bloc cu bulină din București.

Ne urmărim pe Instagram? Postez doar imagini interesante cu vacanțele mele cu Erdogan, plimbările cu 767-le lui Abramovici și cinele cu Eva Mendes. Treba ta, ai mai jos buton de follow:

7 comentarii

  • Sezonul asta va fi tot cu emotii pentru Dinamo. Daca in meciul viitor cu Sepsi va fi ales central Istvan Kovacs e cam clara treaba. Nici spaniolii nu mai joaca cu chef ca in primele meciuri. Se vede ca le e cam lehamite de mamaLiga 1 si de arbitrajele astea mizerabile. Daca ar avea vreo posibilitate ca sa plece in iarna ar da bir cu fugitii. Fabbrini a jucat bine ieri, postura de rezerva il motiveaza. Pacat ca are un coechipier ca Ricardo Grigore. Si piratul Barba-Neagra cu un piciorul lui de lemn ar fi dat mai bine in minge din 3 metri de poarta.

      • Eu nu am avut incredere in jucatorii scosi de Dinamo din academie in ultimul timp. N-as fi crezut ca Nedelcearu va ajunge vreodata la o echipa de rangul AEK Atena iar Costache mi s-a parut prea bezmetic. Degeaba se laudau cei de acolo cu rezultatele de la academie daca nu au ce scoate.

  • Nu înțeleg unde a fost inteligența lui Puljic la aceea fază. Când arbitrul te cheamă înainte de execuția cornerului și bănuiesc că îți zice fi atent ce faci, cum faci marcajul că sunt cu ochii pe tine, tu ca fundaș nu realizezi nimic din asta și faci la fel.

  • Estranjeros astia pripasiti in graba au nevoie de ceva timp. Cel putin pana vor avea capacitatea sa inteleaga si sa puna in practica tactica ”Haida-Haida”!

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.