web analytics
Fotbal intern

Cum era Dinamo cu Hamroun, Boldrin, Cernat și Aganovic? V-am spus eu că Negoiță e falit…

Mircea Rednic are multe defecte, însă de cele mai multe ori la fotbal se pricepe. Eram convins că după ce va pleca de la Dinamo cu scandal, așa cum pleacă el cam de peste tot, vor ieși la iveală lucuri tari și așa s-a întâmplat. Printre altele, Puriul a vorbit și despre țintele ratate ale lui Dinamo în materie de transferuri, ținte ratate pentru că Dinamo are un finanțator fără bani. Așa cum v-am mai zis și cum voi refuzați să credeți. Atenție: Rednic spune că Dinamo i-a ratat pentru că s-a zgârcit la bani sau a considerat că nu-s suficient de buni pe următorii: Hamroun, Boldrin, Aganovic, Kronaveter și Cernat. Hai să îi luăm pe rând.

  • Hamroun – nu s-a dus la Dinamo și a fost contactat apoi transferat de Steaua. A avut un sezon foarte bun, a fost unul dintre cei mai în formă fotbaliști din echipă, titular incontestabil pe stânga acolo unde până și Chipciu va avea probleme să mai intre.
  • Boldrin – îl consider în top 3 fotbaliști ai Astrei în sezonul ăsta, după Alibec și Budescu. Un excelent mijlocaș, pasator strălucitor, șutor bun, executant excelent de lovituri libere, piesă de bază a campioanei.
  • Aganovic – a strălucit în prima parte a sezonului la Viitorul, unul dintre cei mai buni marcatori în perioada în care echipa lui Hagi chiar juca foarte bine. Una dintre surprizele campionatului
  • Kronaveter – recunosc că habar nu aveam ce s-a ales de el, dar ne spune Rednic: ”s-a dus în Slovenia, la Olimpia Ljubljana, a ieșit campion, are 17 goluri marcate și a fost desemnat cel mai bun jucător al campionatului”
  • Cernat – cât timp a jucat a făcut diferența pentru Hagi, el a dispărut pe final din motive ce n-au legătură cu fotbalul. Ar fi fost o revenire de efect la Dinamo, un plus și pentru suporteri

Deci? Ne-am lămurit? E vorba despre sărăcie, iar cu sărăcia nu poți spera la mai mult decât o luptă pentru a intra în playoff. Dinamo a jucat pentru că a fost Rednic acolo, nu de altceva. Și cei de mai sus ar fi venit pe sume normale, vă asigur, doar că Negoiță preferă să investească în PR (wink!) decât să plătească salarii fotbaliștilor.

Jugurtha Hamroun, de la Steaua, se bucura dupa marcarea unui gol in meciul cu FC Voluntari, din etapa a XII-a a Ligii I, disputat pe Arena Nationala, din Bucuresti, duminica, 27 septembrie 2015. DRAGOS SAVU / MEDIAFAX FOTO

21 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.