web analytics
Fotbal intern

Dinamo, pe loc pentru evitarea retrogradării. Bravo, Negoiță! Salvatorule!

Admirabil faptul că fanii lui Dinamo merg cu echipa prin țară. Serios! Însă fanii lui Dinamo sunt, din punctul meu de vedere, mult prea îngăduitori cu ceea ce se întâmplă la clubul ăsta. Nu pot concepe așa ceva, Dinamo e pe loc de playout după 15 etape? Suntem sănătoși la minte?

Pârnaie e Katsikas ăla, tată. Și nu mă luați că a dat goluri etapa trecută, vă rog io. Că găsesc 5 meciuri în care a fost cel mai prost de pe teren în 4 minute.

Cei care urmăresc cu mai mult interes decât mine ceea ce se petrece la Dinamo. Îmi puteți spune și mie unde a plecat Hanca și cine e ăla care joacă acum cu tricoul lui? Ce a căzut, băi neneeee!

Jocul Botoșaniului e interesant rău. Peste 90% dintre acțiunile lor ofensive, și nu-s puține, sunt pe traseul Moruțan – Buș – Popa. Cu ultimii doi prin rotație la finalizare, de cele mai multe ori. Iar Moruțan ar putea să facă o treabă mai bună dacă nu ar abuza de niște driblinguri care oricum nu-s vreodată curate, sunt mai repede chinuite, trage mingea după el.

Filip e și el beneficiar al legii care a intrat recent în vigoare, nu? Cum de ce? Pentru că e pușcărie! Ahahahahahaaha, hahahaha, ce-mi plac glumele mele! 😀

Acum, dacă mă întrebați pe mine, Botoșaniul merită mai mult decât Dinamo un loc de playoff. Și nu mă iau doar după meciul ăsta, mă iau după ce am văzut până acum în sezon.

8 comentarii

 • Te spamez un pic, ca am uitat sa fac o precizare, apropo de mers pe stadion, Dinamo si Negoita. Cu siguranta iti amintesti de banii donati de dinamovisti pentru familia Ekeng, despre care ai scris in Prosport. Oamenii au inceput sa puna intrebari pe pagina PCH referitoare la ce s-a intamplat cu banii respectivi. Reactia? Acesti oameni sunt blocati, iar comentariile sunt sterse.

  Stiu ca esti pasionat de fenomenul peluzelor si de aia apelez la tine, rugandu-te sa te uiti putin peste ce se intampla cu fanii lui Dinamo. Peluza Catalin Hildan, daca ne referim la varful ei, se afla intr-o relatie de prietenie si colaborare cu Ionut Negoita. Sunt multe lucruri evidente care se intampla. Poate un update la situatia respectiva ar fi de folos.

  Mersi!

 • Sunt dinamovist d-ala care inca merge la meciuri, dar o parte din mine vrea sa ramanem in play-out, poate asa vor deschide toti ochii si vor cosntientiza ca Negoita este o frauda de om.

  Referitor la Botosani, si eu cred ca merita sa aiba succes. Joaca un fotbal bun si au un antrenor excelent si cu un discurs socant de fluent si echilibrat. Morutan e imperial, pentru varsta pe care o are.

 • Sunt de acord cu parerile tale de obicei dar cu cea despre Morutan nu. E o incantare sa-l vezi jucand, de mult n-am vazut un jucator roman cu o asa tehnica. Mi se pare ca dribleaza lejer majoritatea adversarilor.

   • :))) ok, aici ai o parte de dreptate. insa, daca tot am intrat, nu ma pot abtine, cand vad ca sunt scrise aberatii…

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.