web analytics
Fotbal intern

Dinamo distruge FCSB și cu rezervele. Enache, din nou ședința de pensat

Eu nu înțeleg cum a gândit Reghecampf în sezonul ăsta. Sau hai, de la jumatea lui încoace. Când vezi că ai un Golubovic care e zero, zero curat, de ce să nu joci cu Man? Ce se poate întâmpla, să fie slab? Păi mai slab decât Golu-gol nu putea să fie, dar măcar Man învață, acumulează experiență. Bine, pe Man nu l-a adus Stoica Mihai.

Dinamo nu are un nivel foarte ridicat, e o echipă cinstită de marginea playoff-ului. Problema e cu impostorii FCSB, în mod normal, v-am mai zis, ei s-ar bate cu șanse medii pentru accederea în playoff. În clasament sunt mult, mult peste nivelul fotbalului pe care îl arată. Chiar nu văd echipă mai slabă în momentul ăsta, poate Chiajna.

Mă contrazic cu argumente cu toți cei care spun că Nistor e slab. Nistor e un jucător super util pentru Dinamo, nu aleargă Rotariu cu Lazar și cu Palic împreună cât Nistor. Are pase bune, e implicat, mi se pare un transfer reușit.

Gluma de Enache își arată din nou valoarea. Un frizer ajuns fotbalist, un țampoiaș preocupat de pensat și mașini urâte de prost gust, o comite din nou ca un începător la faza la care a înscris May. Nesimțirea lui Enache e întrecută doar de cea a nașului viitor, cel care îl titularizează de parcă ar avea cotă din el. Ăștia care sunteți prieteni cu Enache, să îl întrebați de ce se uită mereu în timpul meciului spre tribuna VIP. E ca și cum ar avea pe cineva acolo. 🙂 Să îmi spuneți ce vă răspunde.

FCSB a avut noroc că Dinamo și-a menajat fotbaliștii ”importanți”, că au jucat cu rezerve, cu puști. La cum arată echipa Soarelui îi batem și noi, echipa ProSport. Serios, îi batem fără probleme, îi scoatem din ghete.

Azi nu mi-a plăcut de Hanca, a fost comisar, i-a dat-o și Momcilovic printre picioare la o fază ce putea fi periculoasă. Sigur, nu șterge cu nimic din impresia bună lăsată sezonul ăsta, dar nici nu termină în forță ca să lase o ultimă impresie mișto.

Rușinea aia de De Amorim nu e brazilian, v-am mai zis. E un impostor, a zis-o și Moke zilele trecute pe Instagram atunci când a pus un filmuleț cu ăsta jucând tenis de picior alături de comentariul ”Ăsta nu e brazilian”. Evident, totul pentru că fotbalistul adoptat de Becali era un șchiop penibil.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.