web analytics
Fotbal intern

Dinamo – CS U Craiova 2-1. N-au antrenor, nu prea au jucători, dar au suporteri, tată!

Victoria îi asigură, zic eu, playofful lui Dinamo. Cum meciul de la Pandurii n-are cum să fie altfel decât formalitate, Dinamo se mai poate trezi în bătaia pentru evitarea retrogradării doar dacă Gaz Metan bate FCSB sau Craiova. Și nu cred că medieșenii vor putea face asta.

În ciuda faptului că are o atitudine oribilă, Andrei Ivan arată a fotbalist mai mult decât oricare altul de pe teren din seara asta. Ce calități, ce șut, ce sprint cu mingea la picior. Și spun asta la nici jumătate de an după ce îi criticam toate aceste capitole. A crescut bine de tot, dacă ar avea și o atitudine mai bună și dacă n-ar bate penalty-uri cum vedea el pe YouTube la Ronaldinho…

Ce frumos e să vezi meciuri cu suporteri! Și mai frumos e să urmărești meciuri cu galerii, iar prin România nu mai există atmosferă ca la meciurile importante ale lui Dinamo. De asta o să le doresc eu binele, că dacă le dispare galeria s-ar putea să mă uit la fotbalul românesc cu un radio cu muzică pe fundal. Nu-și dau seama ce avantaj au cu galeria aia, dar o să își dea seama atunci când nu o vor mai avea.

Ce apărare de lați are Craiova, băi nene. N-am mai văzut așa ceva, cine a adus șchiopii ăia? Cine îi plătește și, mai ales, de ce? Cum să îți bați joc de o echipă atât de mișto dpdv ofensiv cu niște lați, niște amatori care se sinucid în cele mai proaste momente. Bine, trebuie să ținem și un moment de reculegere pentru portarul Penedo al Dinamoului, un alt amator venit în Europa să facă alba-neagra pe pod în Londra și ajuns să ia bani din fotbal. Să începi tragerile de timp din minutul 30, să joci teatru în halul ăsta, wow! Penibil!

Hanca atinge mingea cu o lejeritate de brazilian, Palic mi se pare în cădere liberă, Nemec e inutil, dar se lovește mingea de el, Bumba e pilaf, mort, dar are scuza că abia a venit și că românii se integrează greu chiar și prin România. Nistor mi se pare,  o spun iar, piesă de bază și poate cel mai bun jucător în momentul de față de la echipa Dinamo. Ah, Filip n-a fost dezastruos în seara asta, ba chiar a fost util.

Care e faza cu Gustavo? Adică de ce a fost nevoie să joace Mateiu prost 23 de minute ca să fie introdus pe teren? Era altul obiectivul, nu victoria? Au antrenorii câteodată niște hachițe de mi se blochează mintea.

Antrenorul ”haida-haida” o să fie iar suflat prin toate orificiile. O să uităm că s-a făcut de râs prin China, că n-a făcut nimic în Primera la cea mai mare șansă din cariera lui, și o să credem că revirimentul lui Dinamo i se datorează. Asta deși a venit de 10 zile la echipă, chiar să fi fost Mourinho și tot n-ar fi avut ce să facă. Dinamo a avut un bulan colosal, incomensurabil. Botoșaniul i-a dominat și a ratat din toate pozițiile, șanse clare. Craiova a avut 3 bare în 10 secunde… incredibil. Însă puținii fotbaliști buni pe care Dinamo îi are au făcut și acum diferența.

7 comentarii

  • Daca nici contra nu e antrenor ..totusi are doua infrangeri in mamaliga 1 …fac pariu cu tine daca ramanea andone niciodata dinamo nu lua astea 6p in doua meciuri

  • Poate starnesti de multe ori antipatie in randul dinamovistilor, dar ai farmecul tau. Esti printre putinii oameni care apreciaza cu adevarat galeria cainilor. Felicitari si respect!

  • @gigel, trebuie sa demonstreze asta. botosaniul au dominat clar pe dinamo iar craiova ratat pe banda rulanta. bine, dinamo nu are nici lot foarte bun, au cativa jucatori care trag echipa dupa ei.

  • daca nici contra nu e antrenor de top pentru liga 1 inseamna ca echipele din romania sunt antrenati de niste lati!

  • in viata avem o singura pasare maiastra….dinamo, lumina noastra ??? s-au inspirat din vreo telenovela la moda sau din veun slogan la energie electrica?

    • Mesajul si coregrafia este a grupului DNL. Au facut 10 ani. Mesajul este traducerea Dinamo nostrum lux, numele grupului. Peluza cainilor a ramas singura care tine steagul sus.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.