web analytics
Fotbal intern

Dinamo – CSU Craiova 0-0. Vă rog, să le dea cineva un stadion!

Vă rog! Să le facă cineva stadion ăstora de la Dinamo că nu mai suport să văd cum se roagă la fiecare meci. A aranjat domnul Negoiță și niște bannere frumoase pentru spectatori, să pară că e inițiativa lor. Ne-am înțeles, da? Stadion pentru domnul Negoiță! Și pe jos să pună marmură roșie cum a pus fratele lui pe bulevardul Unirii, acolo unde când plouă se produc duble fracturi.

Incredibil de proastă prima repriză, rar vezi așa ceva în Liga 1. Avioane, șuturi ale lui Palic și Bumba care au stricat reflectoarele, bâlbe, căzături, faulturi urâte. Inestetic!

Bla bla bla. bla bla bla blaaa, bla bla bla, bla bla bla blaaaaa. Nimic, zero, nada, o primă repriză înfiorător de proastă, cum rar vezi, care se termină cu ratarea lui Andrei Ivan. Băiatul ăsta începe să se obișnuiască așa, are câte una rară la fiecare joc aproape. Nu e bine!

La pauză s-a schimbat ceva în ambele părți. Am avut fotbal, ocazii, șuturi, driblinguri, alergătură, mi-a făcut plăcere să mă uit la meci până prin minutul 60. Nistor continuă să fie un jucător incredibil de important, Hanca e în nota lui bună, dar parcă nu mai strălucește ca în prima parte a sezonului.

Băluță și-a montat crampoane la pauză și l-a zăpăcit pe Romera, l-a trimis înapoi la șoferie. A avut ocaziile mari, dar mi se pare că oltenii au revenit la egoismul din startul sezonului, atunci când ratau pentru că nimeni nu dădea pase în fața porții. E valabil și pentru Ivan.

Îmi place fotbalistul Palic, dar asta nu înseamnă că nu pot spune că e un nesimțit. L-a faultat pe Zlatinski rău de tot, l-au scos pe ăla pe targă din teren de aproape că l-au dus la IML și Palic îi făcea semne, arogant, să se ridice de jos că nu are nimic. Adică după ce că ești hoț, mai ești și tare-n clonț.

Eu credeam că asta cu Rivaldinho e glumă. Adică vine, se scrie despre el, face două poze, se preface că și-a pierdut portofelul și pleacă iar să ducă cocktailuri pe plajă-n Rio. Dar văd că Dinamo îl bagă în teren, e caterincă. Săracul…

foto: ciordită de la un fan de pe un grup dinamovist de facebook. să mă dea în judecată!

6 comentarii

 • Daca ii spui lui Scutariu ca majoritatea meciurilor dintre Viitorul (nasul) – FCSB (finul) au fost blat incepe sa te injure si iti cere dovezi incontestabile, dar el nu se sfiește sa afirme sus si tare ca bannerele au fost “aranjate” de Negoita fara nici un fel de dovada cu toate ca suporterii dinamovisti cer stadion modern fara pista de 15 ani. Fuck logic !

 • Anamaria ne-a facut mesajele.
  Iti place mult cancanul si trebuie neaparat sa te iei de cineva, ca sa te simti bine. Mesajele alea au fost vopsite de noi, totul a fost gandit de oamenii din peluza. N-are negoita nicio treaba, noi urlam pentru stadion de pana sa auda lumea de ionut negoita. De vreo 15 ani, mai precis.

  Exagerezi cu controversele astea pe care tot incerci sa le nasti, bazandu-te pe nimic. Sfidezi evidenta si nu vii cu nicio dovada care sa-ti sustina afirmatiile. Suporterul dinamovist isi doreste un stadion nou de foarte mult timp si a urlat pentru asta mereu, doar ca acum conjunctura impune actiuni mai ample. Care se si desfasoara.

  Si acum ma astept sa devii defensiv si ironic, cum faci mereu cand iti da cineva peste nas.

  • Nu mi s-a parut chiar foarte prost. Sigur, a gresit un numar record de pase prin repriza a doua, dar foarte prost inseamna sa comiti ceva grav.

 • Lasa ca mai sunt niste aurolaci care mazgalesc zidurile prin ghencea ca vor echipa. Echipa de paintball, scrima, sah, counter strike, nimeni nu stie, dar (si) ei vor. De ei nu scrii?

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.