web analytics
Fotbal intern

Dinamo – CFR Cluj 0-2. Hai că au salvat câinii arbitrajul, bravo! Andone vs. Mutu, ep. X

Hai c-au salvat ăștia de la Dinamo arbitrajul! #unițisalvăm bolovanul ăla de Popa, cel mai umil looking fluierici din Liga 1, cel a dat penalty la semnalizarea unui tușier dobitoc deși sărmanul Rus le arăta urma de pe piept. A fost cât se poate de evident că nu l-a atins mingea pe mână, ci pe țâță. Câteodată îl mai poți înțelege și pe Ganea Ionel…

Nu pricep de ce Andone l-a scos pe Hanca, fotbalist care a arătat că are resurse să îți schimbe un meci. Nu înțeleg logica pentru care există Rotariu în echipa asta, e lat. Și-a bătut joc de 6 ocazii dintre care 3 în care era mai greu să ratezi decât să dai gol. El a ratat, fără emoții chiar!

Ori e CFR-ul o echipă prea bună, ori Dinamo e pământ. Și problema-i că nu mă așteptam să fie așa de slabi, mai ales acum când îmi formasem deja o idee legată de felul în care vor bate Steaua pe 30 noiembrie. Bine, când tu încă mai crezi în Do(b)rin Rotariu…

În loc să-și alimenteze jurnalicii cu machete de stadioane pe care nu le va construi niciodată, îi sugerez lui Ionuț Negoiță să vorbească cu cine trebuie să o facă și să pună dracului un gazon nou. Echipa îi joacă pe o arătură penibilă, e păcat.

CFR arată bine, dar nu știu cât de mult pot ține fotbaliștii ăștia ritmul. Altfel, ca joc sunt ok, ritmul pe care îl au e superior Astrei, Stelei sau lui Dinamo. Problema e că dacă îi spargi pe bucăți, dacă nu mai sunt echipă închegată, s-ar putea să dea înapoi mult.

Băi, nene! Comentatorii ăștia de la noi nu s-or uita la meciurile din străinătate? La Premier League? Să asculte și ei un comentariu de la televiziunile din Anglia și să vadă că nu trebuie să trăncănească 90 de minute fără oprire ca să ne distrugă nouă viața? Ăsta care a comentat meciul la Digi nu s-a oprit din debitat tâmpenii, fel de fel de subiecte neinteresante, n-am auzit un sunet de pe stadion din cauza lui. Îngrozitor!

rus-penalty

4 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.