web analytics
Fotbal intern

Dinamo – Botoșani 1-0. Vă bateți joc de suporterii ăia, râșilor!

O spun a mia oară. Nu există în România club care să își merite mai puțin suporterii decât Dinamo. Să treci peste toate nenorocirile pe care le-a făcut Negoiță și să stai în frig. Să cânți și să încurajezi echipa într-un moment atât de rușinos, ei bine pentru asta îmi doresc eu ca Dinamo să joace totuși în playoff.

Chiar și așa, o să fie foarte greu pentru Dinamo. Eu nu văd cine ar putea să cadă, altcineva decât Gaz Metan. Ei mai au cu FCSB și cu Craiova, Dinamo mai are cu Craiova și cu Pandurii. Sunt trei puncte între ele, va fi îngrozitor de greu chiar dacă Gazul pierde tot.

E un mix prost la Dinamo. Jucători buni și foarte buni care n-au cu cine. Romera, Dielna ăla, Stelu Filip sau Nemec sunt niște glume. Și nu doar ei. Puteți să înjurați cât vreți, dacă nu vă acceptați morții nu veți progresa niciodată. Repet, tot ce a făcut Mutu de când a venit a fost să găsească loc pentru pensionații lui prieteni de șpriț din activitate. Și să-l sape pe Andone.

I like Moruțan. A făcut la un moment dat un dribling în care l-a distrus pe Hanca. Poate dacă va fi prezent în joc la mai mult de 5 faze pe repriză va putea să ajungă mai bine decât e acum. Altfel, Hanca îmi place ofensiv, așa cum v-am mai spus de câteva sute de mii de ori.

N-am văzut de multă vreme un lat precum Buș. Cum să îți dai peste picioare singur la două faze în care ești singur cu portarul? Serios, cum explici în vestiar lucrurile astea? Tu ești plătit cu mii de euro pe lună să joci fotbal și îți dai singur peste picioare când ești singur cu portarul?

Omul de națională pe nume Stelu Filip, cel pe care Daum îl cheamă la națională de parcă e noul Ronaldinho, nu joacă nimic deși e considerat om important, experimentat, valoros. E uluitor!

7 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.