web analytics
Fotbal intern

Dinamo – Astra 1-4. Dacă Alibec joacă așa gras, oare cum e când e slab?

De Alibec e în continuare gras, dar asta nu înseamnă că nu e fotbalist. No way, Jose! Cred că s-a lăsat de fumat, că are zvâc în el, iar execuția de la golul 2 e una pe care alții nu o au într-o întreagă carieră. Oricum, eu mă uit la Alibec împăcat cu gândul că fiecare dribling poate să fie ultimul, pe sistemul Ronaldo (ăla adevărat, nu CR7) la Inter. Are 129 de kile și depășește în viteză orice fundaș advers, asta nu e rău deloc. N-are voie să nu fie la EURO. Ce i-a putut face lui Marc eu n-am mai văzut decât prin colajele video cu momentele de top ale lui Quaresma.

Rar am văzut flanc mai slab în Liga 1 decât cel dreapta al lui Dinamo, cu Hanca și Marc. Fără să mă leg de jucători, că ei n-au jucat pe posturile lor. Mă leg de Rednic și de cine nu i-a asigurat soluții. Bine, pe banda cealaltă a jucat convocatul Steliano Filip. Se uita după paparazzi și l-a pierdut pe Boudjemaa la primul gol.

Astra joacă atât de bine câteodata încât nu pot să nu mă gândesc că ar câștiga 8 titluri la rând dacă ar avea un antrenor bun, unul care să le și transmită ceva util jucătorilor în afara sticlei de muștar, sâmbătă, la grătar. E păcat că n-au finanțare constantă și sigură pentru că eu sunt convins că Teixeira, Alibec, Boldrin și ăștia ca ei sunt motivați de cașcaval.

Dinamo iese din lupta pentru titlu, eu așa cred. Însă înainte de a se răzbuna pe jucători și pe antrenor, suporterii echipei trebuie să își aducă aminte ce pretenții aveau la începutul sezonului și să își dea seama că la raportul investiții/performanțe Dinamo stă probabil cel mai bine în acest sezon.

Intrați pe Mediafaxfoto.ro și cumpărați poza asta, va valora mult în curând:

Denis Alibec de la Astra Giurgiu isi manifesta bucuria, vineri 1 Aprilie 2016, dupa ce a inscris impotriva echipei Dinamo, intr-o partida contand pentru Etapa a 4-a a Play Off-ului Ligii I la fotbal. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Denis Alibec de la Astra Giurgiu isi manifesta bucuria, vineri 1 Aprilie 2016, dupa ce a inscris impotriva echipei Dinamo, intr-o partida contand pentru Etapa a 4-a a Play Off-ului Ligii I la fotbal. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

11 comentarii

  • Dinamo nu a fost niciodata in lupta pentru titlu. Imi place echipa asta de derbedei a Astrei, inclusiv derbedeul de Sumudica, chiar cred ca stie fotbal, dar il strica cateodata figurile de Ferentari. Alibec acum 7 ani juca fotbal pe lucerna la Mangalia si in anul urmator debuta in Serie A cu Chievo, jucand langa Etoo in atac. sper sa-l vad la Euro. Si nu ma asteptam sa vad meciul de retragere al lui Marc in seara asta :)) #galamarc

    • Marc a fost asa pentru ca a jucat fundas dreapta. El e un fundas central mai mult decat ok. Altfel, de acord cu Alibec, doar ca fumeaza si e gras. Si mai sus de Astra va ajunge doar temporar pentru ca nu e serios.

  • Rednic din punctul meu de vedere e supraapreciat.Dinamo e pe 4, asa cum a fost si cu Stoican care a avut un lot clar mai modest cu Asanovic, Hasanovic, Durimel, Joel Thomas etc…

  • “E păcat că n-au finanțare constantă și sigură pentru că eu sunt convins că Teixeira, Alibec, Boldrin și ăștia ca ei.”

    cred ca ai uitat sa mai scrii ceva

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.