web analytics
Fotbal intern

Dinamo 1948 SA – FCSB e ”derby”: 6000 de fani, stadion de casat și o singură galerie

Meci de slabă calitate, însă cu Dinamo evident mai bună:

  • Într-o viață normală, Tudorie trebuia să îmi ia comanda la KFC sau să parcheze mașini în centru vechi. Dar el e fotbalist la FCSB și distruge orice acțiune interesantă. E cel mai prost fotbalist care a jucat un astfel de derby.
  • E OK, Meril Ruday! Nu te grăbi să îți dai demisia de la echipa lu’ nașu’. Dacă aveai rezultatele astea în Arabia Saudită erai executat cu pietre în afara cetății. Dar la voi pe moșie puteți face orice.
  • Do(B)rin Rotariu e o pușcărie mai mare decât aia pe care o vor face frații Becali pentru c-au mituit judecători. E cel mai slab jucător de la Dinamo, de departe.
  • Am trăit s-o zic și pe asta. Nivelul derby-ului e atât de jos încât Adi Popa a ajuns să fie unul dintre cei mai buni jucători de pe teren. S-a mișcat ok, recunosc.
  • Vă mai zic de 5403 de ori, Gavrilă e fotbalist, l-am văzut de multe ori și nu pricep de ce nu e titular. Probabil nu îi dă procent lui Rednic.
  • Mircea Rednic e strâmb rău, e pervers, dar are ceva special. Îi bagă pe Gavrilă și pe Gnohere și băieții dau ”pase” de gol. Nice!

Poate o să am noroc și nu o să mai fiu  nevoit să mai urmăresc în interes de muncă un Dinamo – Steaua.

foto: evz.ro

foto: evz.ro

6 comentarii

  • Rotariu ala chiar e puscarie, pulimea e extaziata de vreo 3 ani si eu nu intelegeam de ce. Maine esti prezent la emisiunea de dimineata? sunt convins ca ma voi distra cand o sa-ti ascult comentariile. Te salut!

    PS: Lauda-l si pe Gnohere, de la sumo a trecut la fotbal intr-o perioada scurta si se descurca de minune. Altii sunt fotbalisti de mici, sau cel putin asa zic ei, si sunt vai mama lor.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.