web analytics
Fotbal intern

Dică spune că eu mint. Eu spun că el minte. Cu nerușinare!

Rar am întâlnit ceea ce am întâlnit acum la Nicolae Dică. Și vorba aia, scriam despre FCSB și în perioada lui Reghecampf, atunci când lucrurile erau dubioase rău. Ei bine, Dică l-a luat pe Reghe. Minte de bubuie, n-am văzut în viața mea așa ceva. Și, da! Eu zic că minte, voi n-aveți de unde să știți asta, că el spune ceva, eu am scris altceva. Dar poate că vă va ajuta logica să vă dați seama cine spune adevărul, dacă nu iese Gigi Becali între timp cu un acces de sinceritate. Despre ce vorbesc?

Păi Romario Benzar a fost chemat la antrenamente după o lună de la accidentare, deși el trebuia să stea două luni. A rezistat puțin, s-a rupt la primele atingeri ale mingii, o altă ruptură musculară. E o informație sigură, bag mâna în foc pentru ea, motiv pentru care am scris în ProSport materialul.

Ei bine, ce face Dică atunci când e întrebat despre asta la conferința de presă? Minte, tată! Cică ”nu e vorba să îi fi recidivat ruptura, noi am vrut să revină mai devreme, dar el ne-a spus că nu e sută la sută apt. De aia nu e în lot acum și va reveni abia în ianuarie”.

Dincolo de faptul că e nesimțit de-a binelea aruncând pe jucător incompetența lui și a staff-ului medical, nici logica nu-l ajută. Păi cum să revină în ianuarie, Dică, dacă ”nu e vorba să îi fi recidivat ruptura”? Că dacă nu i-a recidivat, revine în decembrie, nu la anul. Apoi, când v-a spus că nu e sută la sută apt? Când se uitau toți ceilalți jucători cum e cărat pe targă din antrenament? Unul la care n-avea ce căuta dacă tu aveai staff medical format din profesioniști, nu din bucătari grași.

Deci Dică spune că ce am scris eu sunt minciuni. Eu merg mai departe și vă asigur că antrenorul FCSB-ului e un mincinos ordinar și un laș. Că altfel nu pot descrie un individ care nu-și asumă greșeala de a-l chema pe fotbalist la antrenamente normale deși au existat băieți din staff-ul medical care i-au zis să stea în banca lui, că e imposibil ca Benzar să fie apt. Da, da! Cineva i-a zis că jucătorul nu e recuperat și că face o greșeală dacă î bagă la antrenamente. Lui Dică nu i-a păsat pentru că, nu-i așa, el are experiență mare de la Sporting Pitești.

Well…

6 comentarii

  • Pai bine, daca tot patronul e si matematician-filosof-politician-antrenor-fotbalist-avocat-scriitor-sfant,-etc, de ce pseudoantrenorul nu ar fi si doctor. Dar daca stai mai bine si te gandesti, asta e singura lui decizie unde nu s-a bagat patronul deloc. Cred ca merge sa si-o bage in CV ca altceva nu prea are ce (ma refer strict la perioada FCSB). Fiindca si eu cred ca mine, nu prae are cum un jucator care nu prea a stat accidentat in cariera, dupa o ruptura musculara, sa se rupa la un antrenament, decat daca il fortezi, clar. Ca doar nu s-ar fi rupt cand nu era fortat si facea recuperarea in mod normal.
    O sa fie un meci diseara demn de Cartoon Networks, rolul lui Ed Edd n Eddy va fi jucat de GE44 alias AM18, Ofca (fiindca Gol nu prea marhceaza) si “FRANK”enstein Popescu. Vijelieee!

  • over-darama ! guardiola isi injura medicii live, pe banca ,in timpul meciurilor, pt ca aia nu faceau cum credea el ca trebuie facut pt ca jucatorii sa fie apti cand vrea el. si-a dat afara seful staffului medical pt un conflict de idei privind recuperarea lui lahm…aica el credea ca stie mai bine ca unul care facuse si niste studii 🙂 .tie ti s-a pus pata pe dica. ok, omul nu a ascultat ce stafful medical, iar fundasul dreapta s-a rupt. te-a facut mincinos ? hai, ma, ca esti jurnalist cu experienta, ai fost facut mai rau de atat 🙂

    • Nu m-a suparat Dică, nu m-a facut mincinos, doar a mintit. 🙂 Acum extrage si tu esentialul, nu te lega de ”floricele”. 😀

  • Am identificat o eroare in articolul tau. Ai scris “FCSB”, de parca e un acronim. Nu e. Numele echipei e Fotbal club Fcsb. Fcsb e nume, la fel ca Steaua sau Cristi.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.