web analytics
Fotbal intern

Dică îl sfidează pe Alibec. Urât moment

Citesc și nu-mi vine să cred. A fost o conferință de presă susținută de Nicolae Dică în Spania. A vorbit despre chestii și, evident, a fost întrebat și despre plecarea lui Gnohere. Plecare anunțată dimineață de Becali. Ce spune Dică?

Spune că nu e nicio problemă dacă pleacă Gnohere, sunt variante de înlocuire. Și cum continuă? Continuă spunând că Florin Tănase poate să joace foarte bine acolo, că a demonstrat că e vârf bun.

Huh? Nu ți-a scăpat cineva, șerifule? Hai să spunem că mi se pare mie, că a scăpat porumbelul fără să își dea seama. Următoarea întrebare e legată de Denis Alibec. S-a antrenat bine, a jucat bine? Răspunsul e mai tare: ”Voi n-ați văzut cum a jucat? Sunt mulțumit de toți jucătorii”.

Mi se pare în continuare destul de nasol faptul că Dică nu recunoaște că are o problemă personală cu Alibec. Eu vă garantez că are, știu și o parte importantă a problemei, dar Dică nu recunoaște. 🙂 Nu spun că Alibec merită să joace, nu despre asta e vorba. Însă n-ai cum să ignori unul dintre cei mai scumpi și mai bine plătiți jucători din lot doar pentru că așa vrei tu, pentru că ești gelos. 🙂

13 comentarii

  • Facem cum facem și ne tot întoarcem la acest Alibec? Până la urmă, cine plm e sclavu’ asta de așteaptă o țară întreagă să joace?!? Dacă era după mine, îi reziliam contractul și se antrena în parcuri cu mă-sa această non-valoarea obeză. Are mai puține goluri decât portarul de la Benevento, despre ce vorbim aici?!?

  • Dica si-ar submina sansele daca l-ar juca… Daca se baga Jiji si-l impune in atac (m-as bucura, nu simpatizez cu FCSB) atunci ii termina. Altfel, cu Tanase e brici jocul.

  • In cazul lui Alibec deja e tardiv sa mai speram. Cred ca si omul Alibec e cu bube in cap. Probabil are nevoie de un antrenor “bagabont” ca Sumudica sa-l puna in valoare, sa-i tot sufle in crestet. Statistic vorbind nu faci treaba cu Denis la FCSB. Plm, dupa atata timp e clar. Nici Dica nu cred ca e in halul ala de bou sa isi submineze singur sansele, e clar, acum dupa atata timp ca in configuratia actuala o sa asteptam mult si bine. Schemala Astra era mult mai simpla, era facut jocul pe el. Aici la Gigi jocul e facut mai mult pe prioritatile de incasare.

  • Cristi, imi place de tine ca din multe puncte de vedere, impartasim aceleasi opinii despre fotbal, dar la Alibec, suntem total opusi. Da, este un jucator talentat, dar nu poti sa spui despre un atacant, care nu ti-a dat nici un gol in 20 de meciuri, ca te bazezi pe el. Si inca o chestie importanta, inafara de sezonul in care a castigat campionatul cu Astra, Alibec nu a dat niciodata mai mult de 10-12 goluri pe sezon de cand a debutat la profesionisti.

    • Ideea de la care se porneste este aceea ca nu a uitat fotbalul in 6 luni. In sporturile de echipa tine de maiestria staff-ului cum pune in valoare calitatea unui jucator cum il potenteaza. Poate Dica nu vrea sa uite ca la dat Alibec in mortii lui si se preface ca nu-l mai prea vede. O sa vedem in urmatoarele 2-3 meciuri daca-i da sansa a joace. Dupa, daca marcheaza omu’ sau macar joaca bine, da assisturi, nu o sa mai avem ce sa-i mai reprosam.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.