web analytics
Fotbal intern

Dică, ia un pix și-o foaie…

A venit domnul Nic Dică, spaima fetelor tinere de pe internet, rivalul fotbaliștilor săi în agățat, extrem de supărat aseară la interviul de după meci. Morocănos, ce să mai. L-au întrebat ăștia de ce l-a scos pe Budescu și a început să turuie ”sssslinie ssssssss ssss respectat ssssss defensivă sssssss”. A lovit puțin jucătorii, a spus că unii nu înțeleg care e treaba, iar despre el a zis doar că e vinovat, dar nu a explicat de ce. Și știți de ce n-a explicat? Pentru că nu crede asta, pentru că în mintea lui muncește și e dedicat. Doar că nu e așa.

Manevrabil precum un modelino de pe vremuri, Nic Dică este foarte aproape să rateze momentul în care va dansa pe muzica Ligii Campionilor (de data asta pe bune, nu în privat ca până acum 😉 ) dintr-o serie lungă de erori, serie care îi aparține în mare parte. Și aseară a făcut tâmpenii colosale, în ciuda seriei lungi de sssss-uri.

1. El are războaie personale cu jucătorii. Pe Budescu îl detestă de când ăsta făcea fițe pe la antrenamente și revenea, dat afară de Dică, pentru că îl suna pe Becali. L-a scos de vreo trei meciuri la pauză, deși antrnorul de la Știința Miroslava 2 știe că Budescu e singurul fotbalist din Liga 1 capabil să câștige meciul din execuție și, mai important, A TOT FĂCUT ASTA PENTRU FCSB SEZONUL ĂSTA. Adică fără Budescu jucai în play-out cu Dinamo, dar tu îl scoți acum la fiecare meci, ca pe Ovidiu Popescu.

2. Înțeleg că Dică are o latură feminină foarte dezvoltată, doar dansează lasciv pe muzica din Liga Campionilor, însă trebuie să îi crească și o pereche de treburi masculine. Am văzut că s-au trezit ”experții” pe la TV aseară să spună ceea ce spun eu din 1923, de când s-a născut Umit. Joacă, bă, cu Gnohere și Alibec, nu îi mai înlocui între ei atunci când tu ai nevoie de victorie!

3. Titlul pentru cea mai previzibilă echipă din Liga 1 merge la…. FCSB! N-au concurență aici, sunt sub Juventus Colentina, sub cine vreți voi. Sunt cea mai tristă manifestare de tactică și artificiu tactic din istoria recentă a fotbalului românesc. Și asta pentru că au un antrenor fără pregătire necesară și fără simț. Nu se pricepe, nu înțelege, e depășit de situație. Așa că lipsa asta de inovație îl face să atârne la inspirația vedetelor. Și când vedetele nu o au…

4. Ce s-a întâmplat cu Benzar? Cu Nedelcu? Cu Man? Dar cu Alibec? Cu Momcilovic ce s-a întâmplat? Aaa, e vina lor! I-a apucat, așa, dintr-o dată!

5. Fără Pintilii, viața e pustiu! Tată, sunteți 12 tăietori de frunze la câini acolo și nu sunteți capabili să vă asigurați că aveți backup pentru un jucător atât de important?

FCSB mai poate lua titlul. CFR Cluj joacă atât de urât încât e posibil să se bată singură într-un meci din cele două rămase. Însă e greu, greu pentru că finanțatorul trebuie internat și antrenorul trebuie luat și arestat de poliția fotbalului. Bătaie de joc, risipă de resurse, 25 de ani în afara sportului!

9 comentarii

  • Am auzit ca cica la o interventie la sport.ro Talpan ar fi spus ca daca ar fi fost avocatul lui Fcsb ar fi castigat procesul. Daca e adevarat atunci traim in cea mai amuzanta tara din lume.

    • Nu a zis asa, sper ca nu te iei dupa ziarici gen maronica. A zis ca avocatii fcsb sunt total pe langa, ca nici macar nu stiau ce se judeca. Si ca el, in locul lor, ar fi facut mai multe ca ei. Si sper ca realizezi si tu asta. Adica si eu, fara sa fiu avocat, as fi facut mai multe. Gen, nu m-as fi facut de ras. Si, vai in tara traim, aici ai dreptate. Adica avocatii ciobanului sa nu stie faptul ca la recurs nu se judeca faptele din proces, ci doar procedura. Oare cum au ajuns absolventi de Drept avocatii fcsb? :)))))))

  • La inceput te banuiam ca ti s a pus pata pe Dica la fel cum a fost cu GE44 si Stelu Filip,(nu ca nu ai avut dreptate cu ei) si ma gandeam ca omul e marioneta lipsita de decizie, ca toate deciziile(inclusiv cele marunte) sunt luate din tribuna…ca accepta mizeriile pentru CV…dar sa fii atat de frustrat si atat de slab pregatit sa nu stii sa tii vestiarul..e indradevar o problema si incep sa nu ti dau dreptate ca Dica e slab …e praf…si pulbere
    Dar mai e un aspect pe care il omiti..stii cum se zice ca in spatele unui barbat puternic sta si o femeie la fel de puternica…si tot nu zici nimic de micul manager…care a jurat intr un cerc de apropiati ca l va termina pe Alibec dupa episodul de anul trecut cand si a furat o public…a nu stiu cata oara… si el sta mereu in spatele unui “antrenor” puternic…care il sapa din prostie.si isi sapa jucatorii din aceeasi prostie….
    Miriuta avea dreptate…de ce pana mea mai dam noi de la 35 de metrii in poarta cand altii ca Dica, Mutu, Bratu…sunt antrenori in Liga 1…si nu contesc ca vreunul din ei nu ar trece testul “Pro”..

  • “Adică fără Budescu jucai în play-out cu Dinamo, dar tu îl scoți acum la fiecare meci, ca pe Ovidiu Popescu.” Cred ca juca in play-out in LOCUL lui Dinamo. :)))))

  • Omul e secundul lui Tănase,are tot timpul semnal la telefon,e preșul perfect.A uitat ce spășit era la conferința de presă din Cehia, înaintea returului cu Viktoria,venea după un egal la București, norocul lui a fost că l-au scos jucatorii.Probabil va fi zburat de pe bancă daca nu o să câștige următorul meci, sigur o să revină pe post de mare analist in studio la dijisport,practic,rampa lui pentru postul de slugă la gigi.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.