web analytics
Fotbal intern

Dică a rezolvat de unul singur problema Enache

Am mai auzit de accidentări în autocar, de accidentări în baie, de accidentări la încălzire, dar să te rupă antrenorul încă n-am auzit. E amuzant, dacă n-ar fi ușor trist pentru Gabi Enache. În cazul puțin probabil în care n-ați aflat deja, Gabi Enache e dat accidentat după un antrenament în care a fost lovit de… Nicolae Dică. DigiSport a arătat niște imagini cu un soi de 5 contra 2 în care Enache, aflat la mijloc, e lovit involuntar de antrenorul său în timp ce încearcă să îi ia mingea.

Dacă e cum văd eu în imaginile alea, se pare că Dică l-a călcat serios pe genunchiul drept pe fundașul lui dreapta. 🙂 Enache s-a dus la minge de parcă era la Mioveni, a uitat că spre deosebire de el Dică a fost mega-fotbalist, știe cu varza, și uite că… Mai tare e că după contact, jocul mai merge câteva minute. E evident că Enache se resimte, dar trage un pic de el să nu fie ciudat momentul. 🙂

Pe partea serioasă a problemei, nu știu cât de bine e pentru FCSB ce s-a întâmplat. Sigur, Romario Benzar e titularul de drept, însă Benzar abia a revenit după accidentare și n-a mai jucat din octombrie. Te lași într-un singur fundaș dreapta dacă Enache e grav? Te bazezi pe Bălașa? Păi și el e accidentat. Ovidiu Popescu, c-a mai jucat acolo?

9 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.