web analytics
Fotbal intern

Diazepam și RedBull, cu schimb după gol

Gazonul de pe Ion Oblemenco e o rușine națională. Sigur, pentru noi nu e o noutate, România a inaugurat un stadion mult mai scump cu un gazon la fel de prost. Amuzant e că nu ne învățăm minte, că permitem hoților să facă aceleași manevre an după an, revolta noastră ține până când începe un nou serial turcesc la Kanal D. Suntem, practic, un fel de Gazeta Sporturilor, ziar care găzduiește acum oamenii care au luat decizia de a o interzice pe Anamaria Prodan în publicațiile de sport și care, acum, muncesc fericiți la un ziar ce dă interviuri de 6 pagini cu doamna impresar. Lasă, bă, că a trecut timpul, lumea uită, mergem mai departe.

Dinamo a jucat acest sfert de finală precum o echipă din playout. O echipă mică, îngrămădită, care știe că unica ei șansă este să speculeze ceva pe contraatac sau să ajungă la loviturile de departajare, acolo unde nu prea mai contează valoarea. Problema mare e că ei pot mai mult, dovadă ceea ce s-a petrecut după 1-0, atunci când Craiova parcă era la conducerea unui meci cu FC Barcelona, așa s-a speriat. Nu știu dacă CSU Craiova merita pe deplin calificarea, Dinamo i-a zăpăcit după gol.

Iar ideea aia cu ”lasă că e bine în playout, vor juca tinerii, reconstruim echipa” e tare rău! Tinerii Monroy, Salomao și Katsikas sunt în culmea fericirii.

Pentru Dinamo era greu de tot dacă juca Băluță, vedeta de 30 de milioane de euro a Craiovei. Păcat pentru Mangia că nu l-a avut pe Băluță, vorba aia, joacă tricoul de pe el.

”Câinii” au ratat șansa să mai spele un pic acest sezon, ar fi avut o semifinală cu, probabil, Gaz Metan, Hermannstadt și Iași.  Abordabil. Așa, probabil că CSU Craiova va rezolva cazul.

Despre Mitriță am scris mai devreme, în pauză:

Vă place Mitriță? Specialiștilor nu le-a plăcut

2 comentarii

  • Mi-a placut Dinamo in repriza a doua. Poate ca Bratu, spre deosebire de predecesorul lui si a majoritatii celorlalti antrenori (mai ales din garda veche) isi foloseste inteligenta peste media fotbalistilor pentru a deveni un bun antrenor.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.