web analytics
EURO 2016

De ce dezamăgesc vedetele la acest EURO?

Am văzut aseară cel mai prost meci din ultima perioadă. Și țineți cont că eu spun asta din postura omului care se uită la Liga 1 chiar și la Concordia – ACS Poli. A fost îngrozitor, în special după repriza a doua. Fără ocazii, fără faze mișto, fără ritm și, cel mai important, fără Ronaldo sau Lewandowski.

Ăștia doi sunt doar două dintre numele mari de la care așteptăm degeaba chestii la acest EURO. Și nu merge aia cu ”nu-i ajută echipa”. Adică merge, că e adevărată, dar chiar și fără echipă aș fi putut vedea ceva care să ne dea indicii că-s genii.

A fost vreun meci mai slab decât Polonia – Portugalia?

17 comentarii

 • Vedete care si-au calificat echipele in fazele superioare:

  1.Cristiano Ronaldo — fara golurile sale cu Ungaria, Portugalia era acasa.
  2. Gareth Bale — daca si asta a dezamagit…
  3. Antoine Griezmann — a calificat echipa in sferturi.
  4. Dimitri Payet — a tras echipa dupa el in grupe.
  5. Eden Hazard

 • Daca imi aduc bine aminte, tu ai scris inainte de turneu, ca o vezi pe Portugalia aproape de finala sau ceva de genul. Putini credeau asa ceva.

 • corect. daca erau tot 16 echipe in loc de 24, Portugalia nu era calificata din grupe si nu asistam la mizeria asta :))

 • Au fost multe meciuri slabe la Euro asta. E obosita lumea, fara chef, vlaga. Tre sa se recupereze undeva baietii, ca au treaba din toamna.

 • incredibil…dupa mizeria asta de meci, mizeria asta de echipa se califica in semifinale fara sa castige vreun meci! iar Polonia merge acasa fara sa fie condusa in vreun meci :))

  • Sa stii ca nu l-am vazut asa de slab. Nu stiu, poate si ca aveam pretentiile mai mici, nu stiu explicatia, dar aseara era sa adorm. Si eram la redactie, muncind.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.