web analytics
Fotbal intern

Despre Florentin Matei, absența lui de la națională și argumentele cititorului

Am și eu un pitic pe creier în jumătatea asta de sezon cu Florentin Matei. Îl știți, puștiul format de Steaua care la 14 ani primea 3000 de euro pe lună și care acum, la 22 de ani, joacă la Volyn Luțk, locul 5 în Ucraina. Și nu doar că joacă, e titular incontestabil, numărul 10, golgheter cu 8 goluri și cel mai bun pasator cu 6 goluri.

Și cu toate astea lipsește de la echipa națională. În ce condiții? În condițiile în care mijlocașii naționalei de bandă sunt Adi Popa, Gabi Torje, Alex Maxim sau Alex Chipciu, fotbaliști cu rezultate muuuult sub Matei. Unde mai pui că în afară de Maxim toți joacă în campionate mai slabe decât cel din Ucraina.

În fine, până să ajung la o conferință de presă la care să îl pot întreba pe Anghel Iordănescu de ce Matei nu e convocat nici măcar în lotul pentru un amical scriu un text pe ProSport. Niște declarații de la Florentin Matei, un review al sezonului, un tabel cu o comparație goluri/pase de gol între Matei și ceilalți mijlocași pe care îi cheamă Iordănescu. Nu vreau să fiu rău sau ceva, dar îmi vine să fug din țară când văd unele reacții. Îmi spuneți și mie cum trebuie să răspund la astea:

commentcomment 2comment 3 comment 4

13 comentarii

    • Nu, niciodata. Ma intreaba foarte multa lume lucrul asta, probabil o sa scriu despre asta pe blog. 🙂 Dar voi aparea in continuare la emisiunile Sport.ro

     • Eh, pai ce facem aici? Erau interesante emisiunile cu tine. Pe sport.ro, cu tot respectul, nu ma uit, decat foarte rar, din mai multe motive.

     • Emisiunile cu mine erau cele mai interesante. Unii spun ca erau singurele interesante.

      Uita-te pe Sport.ro, sunt la fel de interesante cand particip eu 🙂

 • Si daca tot vb de pandalii m-am intrebat de ce Tata Puiu nu-i da mai multe sanse lui Costel Pantilimon de ce de fiecare data numai Tartarusanu in poarta? nu ca as avea ceva cu el dar Tartarusanu a cam frecat banca pe la Fiorentina in ultima perioada pe cand Pantilimon era titular la Sunderland si mai si scria presa ca a avut interventii bune si tot il vad pe banca la nationala foarte rar titular.De ce nu ii roteste cum face ala la Barcelona un meci cu un meci,mi se par ambii de valori egale.

 • Pandalii in sensul ca ai tot vb de el ba pe blog la tine ba pe la televizor si spun ca ai dreptate dar se pare ca nimeni nu te aude,cel mai bine ar fi sa te duci la o conferinta de presa a nationalei si sa-i pui intrebarea asta direct antrenorului,sunt tare curios ce raspuns ar da.Probabil daca s-ar intalni Volyn Luțk cu VFB la cum merge in ultimii 2 ani ar castiga in fata lui VFB

 • Fiecare tembel cu propunerea lui. Tu il propui pe Matei si arati ca a dat goluri si idiotii vorbesc despre Barbut si Varga. Esti tu prost ca ii bagi in seama.

  Am si eu o propunere pentru nationala: Gicu Grozav!

 • Ai si tu pandaliile tale cu Florentin Matei dar justificate in sensul ca daca tot ii luam pe aia din Arabia de prin China sau alte meleaguri care nu au legatura cu fotbalul,de ce sa nu-l luam si pe acest baiat ai dreptate.Dar de ce sa nu-i dam cetatenie lui Kehinde Fatai si sa-l luam la nationala?

  • Pai de ce sunt pandalii? Omu joaca la locul 5 in Ucraina. Vrei sa iti zic ceva? Locul 5 in UCraina e si peste VfB-ul lui Maxim, peste Osmanlisporul lui Torje și peste FC Soarele lui Adi Popa.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.