web analytics
Diverse

Denunț: ”Agentul Pașitoniu Robert mi-a lovit mașina, însă nu mi-a plătit-o pentru că m-a prins fără ITP”

Istoricul spune multe despre o persoană și, în general, face prezentul mai ușor de anticipat. Este și cazul agentului Pașitoniu Robert, cel care anul ăsta a scuipat și înjurat un cetățean, iar anul trecut pare că a făcut ceva cel puțin la fel de grav. Un cititor al blogului a cărui identitate va fi ascunsă, dar care e gata să își susțină cazul cu dovezi povestește un episod din 2014 în care Pașitoniu Robert l-ar fi lovit cu mașina de poliție mergând pe contrasens. Singurul motiv pentru care Pașitoniu Robert mai este acum polițist, susține omul nostru, este că el nu avea ITP, iar agentul s-a folosit de asta pentru a face o ”amiabilă”.

Acum am și eu două întrebări înainte de a vă lăsa să citiți povestea întreagă:

 1. Nu cumva e în afara legii ca un polițist să constate o abatere gravă (lipsa ITP-ului) și să-l lase liber pe cel în cauză?
 2. Nu cumva am plătit noi toți reparațiile mașinii pe care Pașitoniu Robert a lovit-o, conform mărturiei omului nostru, în timp ce mergea pe contrasens?

Acum povestea întreagă:

Pe 28 mai 2014, la ora 07:30, am fost implicat într-un accident auto cu mașina condusă de agentul Robert Pașitoniu. Eram la intersecție la Rosetti și el a venit de pe Botev, abia plecase de la Udriște tăind toată coada de trafic pe contrasens FĂRĂ SEMNALE SONORE SAU LUMINOASE. Eram a treia mașină pe banda 3 stânga, pe prima bandă era un troleu care abia se pune în mișcare, pe banda 2 era o dubă. Cum a trecut cel din fața mea, atunci am auzit un piuit și am văzut cum venea din stânga. Norocul meu a fost că am tras de volan cât am putut și am lovit mașina fix în ușa din spate în dreptul la ”ÎNCREDERE”. Dacă nu trăgeam intram în șofer, adică în agentul Robert Pașitoniu.

Impactul a fost atât de tare încât mi-au zburat ochelarii de soare pe bord. El a sărit la mine că sunt beat și nu i-am acordat prioritate. Și că era să îl omor dacă nu trăgea EL de volan. Am fost la o secție de poliție în Pantelimon, unde m-a sfătuit el, dar am ajuns acolo și nu era nimeni. După ne-am dus la firma de asigurări și până la urmă am rezolvat cu o amiabilă, dar fiecare și-a reparat-o pe cont propriu pentru că eu aveam ITP-ul expirat. Altfel îl mâncam!

Și ca să vedeți că agentul Pașitoniu Robert se joacă de-a meseria, iată ce spune același om al nostru că s-ar fi întâmplat în urmă cu puțin timp, la un an și ceva după incidentul descris mai sus:

Acum două luni eram la intersecție la Victoriei, veneam dinspre Buzești și mă îndreptam către Aviatorilor și fix la semaforul care face către stânga în intersecție mi-am auzit numele în boxe. Am zis că aud chestii sau că mi s-a părut, când de fapt era Robert cu încă 2 în Passat parcați în scuarurile din intersecție. I-am salutat cu toate că am vrut să îi arăt o mare M@#E și am plecat!

pasitoniu

79 comentarii

 • Au aparut frustratii de pe politisti punct ro sa isi apere colegul! Ca se vezi de ce nu vor politisti camere nici pe masinile lor, nici pe ale soferilor. S-ar duce dracu’ toaaata autoritatea si puterea lor de a prezuma adevarul in pe-ve-uri :)))
  Ah, si tot pentru politisti punct ro: cum ar fi sa dea politistul din buzunar bani pentru toate procesele pierdute la contestare contraventii!?

 • Eu unul, si poate si alti cititori, sunt curios ce parere are angajatorul Dianei de faptul ca ea in timp ce e la job isi pierde vremea pe forumuri, aparandu-si iubitul, plus felul in care o face. Astfel de angajati nu afecteaza imaginea si credibilitatea firmei? Ma intreb si eu ?

  IP: 77.93.173.201
  Decimal: 1297984969
  Hostname: 77.93.173.201
  ASN: 50983
  ISP: Prime Telecom srl
  Organization: Apt Resources & Services Srl
  Services: None detected
  Assignment: Static IP

  Website-ul firmei: http://www.apt.ro

 • Uitati cum injura in public, fara pic de frica si fara a fi provocat, un alt coleg al politistului: http://imgur.com/UjFNdY0

  Pentru nonsalanta cu care injura acest “organ al statului” George Catalin Leauta eu i-am facut sesizare la Ministerul Justitiei cu printscreen cu tot … si va invit pe toti cei care au suferit sau au vazut abuzuri sa nu plecati capul, sa raportati si sa va cereti dreptate in mod legal! Altfel, ne vom intoarce intr-un timp in care Politia se numea Militie si unde oamenilor le era frica sa-si exprime opinia sau sa-si ceara dreptatea de teama a nu fi scuipati, injurati sau chiar batuti de “organul statului”.

  Profilul public de Facebook al “domnului”: https://www.facebook.com/georgecatalin.leauta

 • Da nu tre sa votezi. . e suficient sa-ti exprimi opinia, sigur, sa nu uităm adagiul: prieten mi-e Platon, dar mai prieten imi este adevărul. . . zic si eu.

 • Eu sunt de partea Dianei, dar tocmai fusese acuzata de lipsa de credibilitate din cauza ipurilor, de multi-personalitate, voalat, chiar de schizofrenie..si ia zi mi bre, eu cu cine votez pana la urma ? Diana ? Dnul Scutariu ? Contribuabilul abuzat ? Itp ul, bata l vina !

 • Domn Alex, stai asa domne, că lucrurile luară altă turnură cât matale ai lipsit. . nu e numa ITP-ul. . după spusele Daianei, si nu putem a nu o crede (deh, doamna bine), cica ar fi si neacordarea prioritatii. . Pai se-ngroasa gluma, domne. . pai ce facem noi aici?? Il lasam pe moftangiu doar cu o dojana? Intreb si eu

 • Eu mi am pregătit popcornul și ochelarii 3d pentru filmulețul mult așteptat,ca am înțeles ca i și cu scuipaturi și țin sa mi protejez ochii, care ar elucida întreg cazul..sau încă nu s a găsit coloana sonora potrivita ?

 • Polițistul rutierist..jos cascheta în fata dumitale, țin sa l contrazic pe cel care a zis ca ești același cu scutariu..ești jovial și știi sa ții o dezbatere, abilități pe care stimabilul admin de blog nu le deține..pai da mi voie sa te întreb, din toate bilele negre care erau la început, cu piuituri, secții de politie ascunse, în dimensiuni cunoscute doar de al nostru polițist, asigurator care a decis sa despăgubească doar pentru ca a aflat ca e un polițist implicat, cu toate ca cel din urma era vinovat, a rămas interpretabilitatea avertismentului la itp expirat..fiat iustitia, et pereat mundus!

 • Domnu Alex, domn Mihai??? Ce liniste asurzitoare s-a lasat! Scuzati oximoronul, da’ ziceam sa vorbim asa, popular. ?

 • Hai că daca mai postez mult, ma da naibilu nea Gabita afara (pentru a înlătura orice confuzie domnul general cu patru stele Gabriel Oprea). . S’traiti domn generaal!!!)
  Da nu ma rabdă sufletu’. . Sunt unii pe aici ale căror postari se limiteaza la ‘ba pe-a ma-ti!). . cum e domn Mihai. . Zi si matale ceva domn Mihai, ceva din sufletu lu matale, ceva din corazonu propriu, ca doar ai suflet simtitoriu, de jurnalist. . Ce naibilu!! Avem pretentii de la breaslă.

 • Domnu’ Alex, nimic,nimic?? Cum e cu OUG-l? Că ne trimisesi la lege, bre! La studiu! Pai se pooaaate?!
  Zi ceva, umileste-ne!!

 • Dom’le! hai sa te luminez! Cum tu iti aduci prietenii sa te sustina, si noi avem de ales pe cine sustinem.Si vezi ca avand in vedere ca suntem la munca, si vorbim pe aceeasi retea.Nu-i normal sa apara acelasi Ip? intreb si eu

  • :))) unde lucrati, tata? la universitatea bucuresti? sunteti si tineri, profesori, batrani, studenti?

  • Nu prea. Fiecare calculator are IP diferit. Ma rog, daca lucrati in acelasi birou ati avea cam primele sase cifre similare, in cazul asta. Si cam atat….

   • zau? fiecare router/retea are adresa lui de ip,nu sunt diferite ip-urile calculatoarelor pentru ca folosesc aceeasi sursa. Ia conecteaza-te la aceeasi retea cu alt calculator,sa vezi ca e acelasi!

  • Multumesc,Mihai ca m-ai luminat si pe mine! Incepusem sa ma intreb daca cumva am personalitati multiple:)) scuze ca am zis ca falsifici”dovezi”:))

 • Ma copii, lasati IP-urile. . hai sa ne intoarcem la subiect, back in bussines, cum ne place noua la Rutieră sa mai zicem uneori. Omu’ intreba in articol (citez absolut din memorie?): Nu cumva e în afara legii ca un polițist să constate o abatere gravă (lipsa ITP-ului) și să-l lase liber pe cel în cauză?
  Raspuns: cu siguranta, DA! Neaplicarea legii constituie un abuz. Impricinatu e in culpa si mneata il lasi slobod. Nici macar asa, de descarcare de nervi, nu te intrebi: Who the fuck’s that fucking motherfucker?. . cum obisnuim noi la Rutiera sa ne exprimam uneori

  • Pai trebuie sa facem o noua sesizare la sefii lui. Sa vedem cat de ok e sa lasi oamenii fara ITP sa plece linistiti. 🙂 Avem marturii

 • Acest site cu”dovada” iti permite cumva sa editezi fotografii? Ca vad ca asta face, iti permite sa pui texte si asa mai departe! Imi pierd timpul! Nu eu am scris toate comentariile care ii iau apararea politistului! Si ma acuzi de lucrul care il faci tu! Vom vedea in final la sfarsitul solutionarii contestatiei prietenului dumneavoastra cum a fost totul defapt! O zi buna! Astept totusi filmarea , probabil si ea editata!

  • Ai un tupeu fantastic, jur! :)) Comentezi de pe acelasi IP cu mai multe nume si ma acuzi pe mine ca am trucat poza, e ceva fabulos. 🙂

   • Șerifule, renunță și tu la adresa aia de mail, ca Matei Udrea e aici langa mine în redacție și se jură că nu comentează. 🙂

 • Mai dar chiar prietenul tau Diana nu intra sa zica si el ceva in toata chestia asta sau te-a bagat pe tine la inaintare si nu vrea sa se complice cu niste retarzi ca noi

 • Pai e blogul lui normal ca vede ce ip-uri intra si dupa care se comenteaza,de ce oare sa fi pus la misto poza asta in care tu comentezi de pe adrese de email diferite doar ca ip-ul e acelasi?

 • Ce-mi place mie sa aud Corul Magarilor: rusine, cacat de bog, ziariat de mana a doua, justitie, minciuni in fals, cine-a tras in noi, 17/22 etc.
  Uitam de unde plecaram!!
  Don’soara Daiana zice ca adevăru’ ie in zicerea dumneaei suava (cum altfel?). Pai se schimba abisal situatia, se schimba cu 360 de grade, cum ne place noua sa zicem, la politie. Deci vii ‘mneata, saracule care esti tu sarac (1000 da lei net in mana si cu puta mica, te pomenesti), sfidezi politia neacordându-i prioritate – caz de saltare de permis- n-ai dreaq nici ITP, ma lovești direct in INCREDERE si ne despărtim amiabil. Paa, tuuu! Mi-a facut placere, vorbim! Maa, ma lesi??? Pute, ce dreaq!!!
  P.S. Anonim (c-asa se poartă) daca-mi mai pui la îndoială identitatea, vin la tine si-ti dau cu tastatura-n cap!!

   • Pentru ca acest individ nu stie sa construiasca reportaje bazate pe fapte reale,pe dovezi,poze,filmari,el reda ce ii spune orice om pe net,asta daca intradevar i se spune ceva.In fiecare zi are un subiect nou bazat pe nimic,,pe interpretari personale fara nicio baza.Iar limbajul sau lasa de dorit.Nu este impartial si nu-si doreste decat sa aiba dreptate indiferent de mijloacele pe care le foloseste.Fotbalul este domeniul lui.Sa ramana acolo! Inainte de toate,ar trebui sa-si verifice sursele,nu sa le dea crezare daca ii convin lui.

    • Nu este vorba despre un reportaj aici, ci despre o marturie a unui om. Care pare logica. Sau legea nu mai conteaza absolut deloc? Asta cu “fotbalul e domeniul lui, sa ramana acolo” nu prea tine, atata timp cat ceea ce scrie poate fi sustinut.

 • Pentru ca iar vorbesti aiurea,hai sa-ti spun eu cum au stat lucrurile: domnul care ti-a relatat tie “povestea” asta trebuia sa ramana fara permis pentru ca nu a acordat prioritate autospecialei la intrarea intr-o intersectie.S-a milogit de politisti,zicea ca el e amarat si ca nu vrea sa ramana fara permis pentru ca e munca lui,ca are doar 1000 de lei salariu ! D-aia s-a facut amiabil!In plus,masina de politie se deplasa in regim prioritar si nu era pe contrasens,intra in intersectie pe un drum prioritar!Respectivul domn a semnat cu mana lui ca a fost vinovat de accident!
  Sa stie toata lumea adevarul! Nu sa citeasca povesti inventate si fara dovezi!
  ps: Masina de politie a fost reparata pe asigurarea vinovatului!

  • Asta e adevarul pentru ca il spui tu?

   Plus ca e cel putin suspect cum prietenul tau iti dicteaza ce s-a intamplat acum mai bine de un an. Daca a fost un eveniment banal, in care nu au fost comise fapte ilegale, cum de isi aduce aminte de el?

   Nu stiu, intreb si eu. 🙂

 • Domnule Scutariu,acum va dati si” politistu’ de la rutiere” ? Politistul nu se deplasa illegal pe contrasens si stimabilul care v-a povestit intamplarea ,spune singur ca a auzit “un piuit” al masinii de politie,asta inseamna ca polistul isi pusese in functiune semnalele sonore.Articolele dumitale sunt cusute cu ata alba.

 • Dar sa rezumam! Faptele ie dupe cum urmeaza (cum ne place noua, la politie, sa zicem):
  Un cetatean la volanul unei masini , fara ITP valabil, colizioneaza (ehh?? V-a placut asta cu colizioneaza?) cu o alta masina (in cazu’de fata o masina a politiei). Facand abstractie de cui apartine vina, politia rutiera ar fi trebuit, conform legii, ca tot face Mister Alex trimitere la dansa, sa-l sanctioneze pe cetateanul implicat in accident pentru lipsa dovezii ITP.
  Ca ce zice art. 112 din OUG 195/2002? Pai zice asa:
  Art. 112
  (1) Certificatul de inmatriculare sau de inregistrare ori dovada inlocuitoare a acestuia se retine de catre politia rutiera in urmatoarele cazuri:
  a) vehiculul nu are efectuata inspectia tehnica periodica valabila;
  Pai si ce mai avem noi acileasa? Pai mai avem:
  Art.102. – (1) Constituie contraventii si se sanctioneaza cu amenda prevazuta în clasa a IV-a de sanctiuni urmatoarele fapte savârsite de persoane fizice:
  1. conducerea pe drumurile publice a unui vehicul care nu corespunde din punct de vedere tehnic sau al carui termen de valabilitate a inspectiei tehnice periodice a expirat;
  Soo, politia ar fi terbuit sa-l altoiasca pe cetateanul impricinat. Da’ n-o face!!
  Pai chestia asta ne face sa ne ducem iute cu gandu’ la frun aranjament, la fro cumetrie, taiere de mot etc.
  Ca n-o fi dat brusc ingaduinta in agentii de politie!
  Ce zice Mister Alex, cu avertismentu’, nu tine! Ala se aplica in situatia cand, tot conform Ordonantei, nu se pune in pericol siguranta circulatiei.
  Avertismentul se aplica in cazul in care prin incalcarea normei rutiere nu se pune in pericol siguranta circulatiei. (Art.95. – (3) din OUG 195/2002)
  Spre un exemplu: oprim in trafic o masina (control de rutina, cum ne place noua sa spunem), verificam documentele si constatam ca ITP-ul e expirat. Si atunci ce facem noi, politistu’de la rutiera?
  Pain noi facem asa: retinem certificatul de inmatriculare si-l avertizam pe impricinat (scris sau verbal).
  E bine Mister Alex??
  Ori in cazu prezentat, politia s-a rezumat la al dojeni usor pe sofer si a amiabiliza repararea masinilor. Pai e correct? Nu e correct!!
  T educe gandu’la…?? T educe, cum sa nu.

 • Esti de rasul lumii!! Mi-e rusine ca sunt si eu journalist si mi-e rusine ca exista astfel de colegi de-ai mei care se injosesc in halul acesta! rusineeeee,scutariule!Ne faci de ras!

 • amice tu esti jurnalist ? blogger sau ce esti ?…duci o campanie de hartuire pe rahatul de blog….deja nu mai are legatura cu justitia ce faci tu…vino cu dovezi nu cu povesti….

 • Nu,domnule Scutariu,nu va lasati intimidat,continuati in prostia dumitale.Faceti tarii un serviciu,va duceti la fund,jurnalist lipsit de etica.

 • Domnule Scutariu, nu va lasati intimidat de comentariile lingailor domnului militian. Atitudinea acestor asa zisi oameni ai legii trebuie sanctionata iar dumneavoastra sunteti printre putinii care faceti acest lucru

 • Ma bucur ca am lămurit cu privire la legalitate..e munca de voluntariat, alt Alex. .țin doar sa demontez anomaliile consemnate aici, din păcate nu am niciun comision 🙂

  • Alex, eu pot sa inteleg ca din prietenie sau eu stiu din ce alt motiv, tu simti sa fii solidar cu RobyBo$$, asa cum si jurnalistul Scutariu o face cu amicul sau batjocorit de militian.

   Demersul tau insa, acela de a distrage atentia de la anomaliile si faptele lipsite cel putin de etica si bun simt, mi se pare o insulta la adresa oricui e atat de educat incat sa poata citi randurile pe care le-ai scris. Nu-i frumos, sa stii!

 • Cristian, vezi ca RobyBo$$, după ce și-a băgat prietena la înaintare, acum își trimite avocatul (sau un prieten student la Drept). 😉

  • nu e student la drept si nici avocat. daca era nu imi dadea doar un simplu copy/paste din lege si nu se prefacea ca nu intelege contextul. adica faptul ca politistul a lovit pe cineva si a scapat nepedepsit pentru ca i-a gasit acelui cineva o problema.

 • Cu siguranță avem percepții diferite asupra a ceea ce s a întâmplat. .n am nevoie de rezumat, va invit sa recitiți ce am expus în primul comentariu..consider ca am fost destul de explicit

 • Stimabile, orice prevedere prevazuta în codul rutier are legătură cu povestea noastra, incidentul petrecându-se pe drumul public..personal, obișnuiesc sa ma ghidez după legi, nu după ceea ce presupune cititorul dvs de blog

 • Mai mult decât sa expun articolul în care e prevazut avertismentul în codul rutier, nu știu cum sa subliniez ceea ce am de spus..scrie negru pe alb, și ultima data când am verificat, în limba romana

  • ok, hai sa iti fac un rezumat, se pare ca nu intelegi. eu vorbesc despre faptul ca un politist a profitat ca un sofer pe care l-a lovit nu avea ITP pentru a scapa de sanctiuni. constient, l-a lasat pe acel sofer liber sa plece cu conditia sa nu aiba pretentia ca el, politistul, sa ii repare masina pe care i-a lovit-o mergand ilegal pe contrasens.

   avertismentul exista in cod, dar nu are legatura cu povestea noastra. 🙂

   • Bai , sunteti de cacat ma ! Ce p*** mea cauta ala in trafic fara ITP , daca ar fi intrat in mine era vina lui chiar daca eu eram vinovat de manevra ! Ce cauti fara ITP ? Bine i-a facut !

  • Pai iti spun eu cum sa subliniezi, vorba lu matale: sa citezi articolul complet si sa-l coroborezi cu alte articole. Asta inseamna aplicarea legii.

 • Domnule Scutariu, ideea mea este confirmata inca o data: sunteti un jurnalist de mana a doua, de data aceasta dati pe afara de frustare ca nu va iese subiectul!lasati meseria aceasta. Nu va prinde!

 • Ordonanța de urgenta 195/2002 republicata..dacă va mai pot sta la dispoziție cu ceva, apelați cu încredere 🙂

  • Iote domnu’ Alex ce mai zice Ordonanta, ca tot ne trimiti matale la lecturare:
   Art. 112
   (1) Certificatul de inmatriculare sau de inregistrare ori dovada inlocuitoare a acestuia se retine de catre politia rutiera in urmatoarele cazuri:
   a) vehiculul nu are efectuata inspectia tehnica periodica valabila;

   A naibilu ordonanta, bre!

 • Art.95. – (1) Încalcarea dispozitiilor prezentei ordonante de urgenta, altele decât cele care întrunesc elementele constitutive ale unei infractiuni, constituie contraventie si se sanctioneaza cu avertismentori cu amenda ca sanctiune principala si, dupa caz, cu una dintre sanctiunile contraventionale complementare prevazute la art.96 alin.2
  (2) Avertismentul consta în atentionarea verbala sau scrisa a contravenientului, însotita de recomandarea de a respecta dispozitiile legale.

  • Domnu’ Alex, da matale nu vrei sa dai pagina bre!

   Tot art. 95 graieste mai departe:
   (3) Avertismentul se aplica in cazul in care prin incalcarea normei rutiere nu se pune in pericol siguranta circulatiei.
   Pai ce siguranta a circulatiei avem aici, cand o masina de politie se ia la tranta cu masina cetateanului care, zice-se ca, circula regulamentar?!
   Da’se poateee?!?

 • Același stil de denigrare marca scutariu. Cu permisiunea dvs, o sa încerc sa va luminez si cu privire la câteva aspecte..acest “cititor” înzestrat cu “bună credință” la fel și ca domnia voastră, a omis, sau a denaturat intenționat realitatea..îmi cazul în care a auzit “piuitul” înseamnă că acel Passat de politie a avut sistemele optice și acustice în funcțiune, așadar se deplasa în regim de urgenta..secția de politie la care presupune ca a fost dus, in Pantelimon, este de fapt biroul accidente sector 2, unde s a petrecut de fapt incidentul, deci competent teritorial sa soluționeze cazul..asigurătorul bunului samaritean nu ar fi despăgubit în cazul în care nu ar fi fost vinovat, indiferent ca era vorba de un polițist, președinte sau papa..și nu în ultimul rand, dacă dvs considerați ca autospeciala a fost reparata ulterior din banii comunității, implicit ai dvs, trăiți într o mare utopie..o zi plăcută, și așteptăm următoarele povesti..aveți imaginația bogata

  • Da domne, s-a reparat din banii nostri, ca n-am auzit pana acu ca Internele s-ar autobugeta, din banii lu’ Gabita, din afacerile ‘mnealui private.
   Din banii saracului contribuabil, bre! Din aia s-a reparat!

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.